Užas!

ŠOK U SAD - UBILA SE AMERIČKA FUDBALERKA (22): Oglasili se roditelji, sumnja se da je razlog JEDAN MEJL!

Autor Dušan Ninković

Bila je šampionka države sa svojim koledžom i kapiten tima za koji je branila.

Izvor: instagram/printscreen/katiemeyerrr

Jedna od najtalentovanijih fudbalerki u SAD izvršila je samoubistvo na koledžu koji je pohađala prethodne tri godine. Kejti Mejer (22) pronađena je mrtva u svojoj sobi u studentskom domu, a o razlozima zbog kojih je sebi oduzela život za sada se samo nagađa.

Dok je Amerika u šoku jer se ubila nekadašnja koledž šampionka, njeni roditelji su se obratili javnosti i možda otkrili šta je razlog za taj njen postupak.

Kako su Đina i Stiv Mejer otkrili javnost, koledž Stenford je nedavno pokrenuo postupak protiv Kejti zbog njene umešanosti u jedan incident.

Talentovana golmanka pomogla je prijateljici koja je bila fizički napadnuta, a njeni roditelji smatraju da je potencijalna kazna koju je mogla da dobije na koledžu glavni razlog da izvrši samoubistvo!

"Izvršila je samoubistvo. Poslednjih nekoliko dana za nas kao roditelje su kao noćna mora iz koje ne možemo da se probudimo. Užasno je, a mislim da nas još nije stvarno pogodilo. U šoku smo", istakla je Đina Mejer.

Po informacijama koje je podelila porodica, oni još nisu videli mejl koji je Kejti dobila, ali znaju da joj je Stenford i prethodnih meseci slao mejlove istim povodom. Za sada im to deluje kao jedini razlog da se fudbalerka kojoj se predviđala fantastična seniorska karijera među stativama ubije nekoliko meseci pre završetka koledža.

Stenford za sada nije izdavao saopštenja o disciplinskom postupku koji je pokrenut, a kako se čini iz njegove reakcije, to neće uraditi ni u bliskoj budućnosti.