Uživo

"PETARDA" ZVEZDE! SRUŠILI NOVI PAZAR ZA 22 MINUTA: "Magiko" postigao het-trik na rođendan kluba, Ohi rešeta! (VIDEO)

Crvena zvezda je bez problema savladala Novi Pazar.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda je lako savladala Novi Pazar u 26. kolu Superlige i tako se ponovo približila Partizanu na dva boda razlike, pa nas očekuje prava drama u poslednje četiri runde ligaškog dela sezone.

"Petarda" na rođendan Zvezde obradovala je Dejana Stankovića koji je već posle 22. minuta igre znao da je njegova ekipa došla do tri boda pošto je na semaforu pisalo 4:0 uz golove Ohija, Ivanića i dvostrukog strelca Kataija koji je do kraja meča upisao i het-trik.

CRVENA ZVEZDA - NOVI PAZAR 5:0 (4:0)

Sve je počelo u osmom minutu kada je Ohi još jednom demonstrirao da ima "njuh" za gol, pa je sa pet metara lako ubacio loptu u mrežu nakon akcije Gajića i Bena.

Zvezda je već u 15. minutu preko Kataija došla do 2:0, a samo što se "izvrteo" snimak u TV prenosu - videli smo i treći pogodak. Sada je "Magiko" pronašao Ivanića, a fudbaler iz Bačkog Jarka je efektnim lobom doneo i treći gol Zvezdi na meču. 

Ni tada domaći nisu spustili gard, pa je Katai u 22. minutu matirao opet Vujanca koga njegovi odbrambeni igrači nisu najbolje štitili, pa je ni kriv ni dužan na kraju primio "pet komada".

Poslednji u 56. nakon još jedne lopte u prostor za Kataija koji je bio raspolože po martovskom snegu u Beogradu.

Stanković je iskoristio priliku da šansu pruži i Motiki, Raduloviću i N. Stankoviću, a sve kako bi i nosioce igre rasteretio pred meč sa Rendžersom u Ligi Evrope sledećeg četvrtka.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt
18:07

KRAJ!

Zvezda je pobedila Novi Pazar 5:0 (4:0).

18:01

81' - Mirno na "Markani"!

Još od 22. minuta Zvezda već ima pobedu u džepu, a tempo je u nastavku, posebno od gola Kataija, drastično pao...

17:58

77' - Vatromet!

Veliki vatromet i bakljada na severnoj tribini povodom 77. rođendana Crvene zvezde. Navijači su na taj način uveličali proslavu svog kluba.

17:48

70' - Skroz drugi tim na terenu!

Odmah posle gola Katai je ustupio mesto Nikoli Stankoviću, a Radulović je sada prvi put ove sezone za Zvezdu. Igraće na mestu levog beka umesto Milana Rodića.

Na terenu je i Pankov umesto Dragovića, deluje da "Mister" čuva snage za Rendžers.

17:35

56' - GOOOL! KATAI! 5:0!

E, sada više nije bilo nikakve dileme!

Katai je prelako došao do lopte na "kapici" na kaznenom prostoru, uspeo je da prođe čuvara, a onda i da lobuje Vujanca za het-trik.

Katai za 5:0
Izvor: YouTube/Arena sport

17:34

55' - Katai!

Umalo da "Magiko" dođe do het-trika, ali će morati još da se strpi. Naređao je četvoricu-petoricu igrača Pazara, ali ga je zaustavio Vujanac.

17:27

49' - Motika!

Odmah u šansi mladi fudbaler koji je stigao iz Bajerna. Lepo mu je dodao u prostor Katai, a Motika je šutirao po zemlji iskosa sa leve strane. Malo je to otišlo pored dalje stative...

17:25

Minuti za Motiku!

Mnogo promena: kod Zvezde u igru ulaze Pavkov i Motika, a izlaze Ohi i Ivanić. S druge strane izašao je Mujezinović, a ušao Čečarić.

17:08

45' - Poluvreme!

Zvezda hita ka lakoj pobedi, vodi 4:0 protiv Novog Pazara.

16:53

33' - Trgao se Novi Pazar!

Malo smo videli od gostiju do sada, posebno u odbrani, ali da se Zvezda pomalo opustila pokazuje detalj iz 33. minuta kada je Mujazinović ugrozio Borjana.

Snašao se golman Zvezde i povikao na svoje saigrače zbog toga...

Za to vreme rođendanska čestitka za Dragovića na Severu!

Izvor: TV Arena sport/Screenshot

16:40

21' - GOOOL! KATAI! 4:0!

Zvezda prosto ne može da se zaustavi, ovo već deluje da će biti debakl Novog Pazara. Katastrofalno je postavljena odbrana i Katai je primio loptu na 11 metara iskosa, potpuno sam i nije mu trebalo dugo da bi savladao Vujanca, drugi put na ovom meču.

Katai za 4:0 (sport)
Izvor: YouTube/Arena sport

16:37

17' - GOOOL! IVANIĆ! 3:0!

Zvezda je praktično već rešila pitanje pobednika, sada i Ivanić pogađa i dobija istu poruku od Stankovića.

Samo minut pošto je Katai pogodio, Ivanić izlazi pred Vujanca i lobuje ga. Potpuno se raspala igra gostiju, Zvezda je zaplesala po snegu, a sve je krenulo od "Magika". Prebacio je loptu preko odbrane Novog Pazara, da bi potom Ivanić sve efektno završio.

Ivanić za 3:0
Izvor: YouTube/Arena sport

16:37

16' - GOOOL! 2:0! KATAI!

Zvezda bez ikakvih problema dolazi i do drugog gola, a Stanković se šali sa Ivanićem i pokazuje mu da je možda vreme da ga pošalje na klupu, da odmori...

Ben je dobro držao loptu kod sebe, a onda u pravom trenutku "gurnuo" u prostor za Kataija. Odbrana gostujućeg tima nije bila dobro postavljena, deluje da su bili previsoko, pa kada je "Magiko" krenuo u prodor - tu nije bilo spasa. Lako je savladao golmana Vujanca.

Katai za 2:0
Izvor: YouTube/Arena sport

16:27

8' - GOL! ZVEZDA VODI! 1:0!

Crvena zvezda dolazi do vođstva već iz prvog ozbiljnijeg napada!

BIo je to odličan napad po desnoj strani, preko Milana Gajića... Odradio je veliki posao, pa završio na travi, nastavio je sve El Fardu Ben, pa završio Ohi Omoižuanfo.

Našao se na drugoj stativi i sa pet metara ubacio loptu u mrežu!

Ohi na Zvezda - Novi Pazar 1:0
Izvor: YouTube/Arena sport

16:23

1' - Meč je počeo!

Sneg pada u Beogradu, ali ne deluje da će napraviti preveliki problem igračima dva tima.

16:06

PARTIZAN POBEDIO

Partizan je upisao tri boda i ponovo pobegao Zvezdi u šampionskoj trci. Gol odluke protiv Spartaka postigao je Natho sa penala. Tom je prethodio VAR snimak.

15:27

KLUPA CRVENO-BELIH

Šansu sa klupe u Zvezdi čekaju: Gordić, Pićini, Gobeljić, Pankov, Sanogo, Stanković, Srnić, Radulović, Motika, Živković i Pavkov.

Izvor: MN Press

15:23

SASTAV NOVOG PAZARA

Ovako izgleda postava Novog Pazara: Vujanac - Vlajković, Trtovac, Joksimović, Rubežić - Delimeđac, Lončar - Mujezinović, Jokić, Maksimović - Ratković

Izvor: MN Press

15:20

SASTAV ZVEZDE

Zvezda počinje meč u sastavu: Borjan, Gajić, Dragović, Eraković, Rodić - Krstičić - Ben, Kanga, Ivanić, Katai - Ohi

Za razliku od derbija prednost su dobili Gajić i Krstičić umesto Pičinija i Sanoga.

Izvor: MN Press

15:18

DOBRO DOŠLI U MONDO LAJV!

Crvena zvezda nastavlja trku za Partizanom u Superligi, a u 26. kolu izazov je Novi Pazar. Meč na stadionu "Rajko Mitić" počinje u 16.15 uz besplatan ulaz povodom rođendana srpskog šampiona.

Ostanite uz MONDO, pratićemo meč iz minuta u minut!

Ukratko

  • Zvezda - Novi Pazar 5:0 (4:0)
  • Golove za Zvezdu dali su Ohi, Ivanić i trostruki strelac Katai.
učitaj još +