IZJAVA

KARAKTEROM SMO NA KRAJU DOBILI MEČ! Stanojević posle drame u Subotici: Ovo je bila baš zahtevna utakmica...

Autor Milutin Vujičić

Aleksandar Stanojević je na kraju mogao da bude zadovoljan karakterom svoje ekipe koja nije odustajala i do kraja je jurila gol za pobedu.

Izvor: Arena sport/screenshot

Partizan je posle velike drame slavio u Subotici i ponovo pobegao Crvenoj zvezdi na pet bodova razlike, a videćemo kolika će udaljenost biti između njih kada i aktuelni šampion odigra meč 26. kola protiv Novog Pazara.

Mučili su se crno-beli, organizovano se branio Spartak, međutim detalj iz 79. minuta odlučio je meč 600 sekundi kasnije. Dogodio se kontakt između Jovića i Đurasovića, a Srđan Jovanović iz VAR sobe obavestio je glavnog arbitra Lazara Lukića da bi ipak trebalo da pogleda ponovo tu situaciju.

Odlučio je da dosudi jedanaesterac, a Bibars Natho je u 85. pogodio sa "kreča" i doneo vrednu pobedu Partizanu, na jednom od najtežih gostovanja ove sezone.

"Teška, zahtevna utakmica, Spartak je izuzetna i zahtevna ekipa, teren je bio težak za igru, tvrd i neravan, ali mislim da smo na kraju krajeva karakterom dobili meč", rekao je Stanojević za TV Arenu Sport i pohvalio je novog šefa stručnog štaba na klupi Subotičana.

"Namestio ih je dobro, imaju sjajne igrače i teško ih je pobediti", rekao je Stanojević i zaključio:

"Svi su pokazali karakter, bila je teška utakmica".