POGLEDAJTE

RASPRAVA TRENERA PARTIZANA I SPARTAKA KOJU NISTE VIDELI: Ovo je mnogima promaklo u TV prenosu, Stanoje nije bio srećan!

Autor Nebojša Marković

Ostaje nepoznato šta su tačno govorili jedan drugom Aleksandar Stanojević i Nebojša Vučković, ali čini se da su jedan drugom imali šta da kažu.

Izvor: ArenaSport/screensho

Fudbaleri Partizana uspeli su da posle mnogo drame savladaju Spartak u Subotici 1:0 i tako sačuvaju svoje prvo mesto na tabeli. Trenutak odluke desio se u 85. minutu kada je Bibars Natho postigao jedini gol iz penala, i to nakon što je sudija Lazar Lukić morao da pogleda VAR snimak.

Ta odluka je odmah dovela do saopštenja iz redova FK Crvena zvezda, ali mnogima je u TV prenosu promaklo kako su se treneri Partizana i Spartaka raspravljali po završetku utakmice.

Trener Spartaka Nebojša Vučković burno je reagovao kada je sudija Lukić svirao penal zbog faula nad Nemanjom Jovićem, a posle susreta se u izjavi za TV Arenasport izvinio Partizanu zbog svoje reakcije.

No, mnogi nisu videli da je prethodno Vučković imao manju raspravu sa kolegom sa druge strane, trenerom Partizana Aleksandrom Stanojevićem.

Kada je sudija svirao kraj, njih dvojica su imali šta da kažu jedan drugom. Po govoru tela se moglo zaključiti da Stanojević nečim nije bio zadovoljan, najverovatnije tom reakcijom Vučkovića.

Trener Spartaka je kolegi nešto potom objašnjavao, a na kraju se u TV prenosu i izvinio.

"Sa moje strane se izvinjavam fudbalskom klubu Partizan za moju reakciju kod tog postignutog gola i želim im svu sreću u nastavku takmičenja", rekao je on. Pogledajte kako je izgledala rasprava Stanojevića i Vučkovića: