SAOPŠTENJE

OGLASIO SE FSS! VEĆ ZAKAZANA HITNA SEDNICA: Četiri saopštenja za vikend, pa reakcija iz Stare Pazove

Autor Milutin Vujičić

Fudbalski savez Srbij zakzao hitnu sednicu povodom aktuelnih dešavanja.

Izvor: MONDO/U.Arsić

Nakon burnih događaja prethodnog vikenda u Superligi, i čak četiri saopštenja, oglasio se Fudbalski savez Srbije i najavio sednicu Izvršnog odbora, već za 15. mart u Staroj Pazovi.

Sve je počelo saopštenjem Crvene zvezde, koja je reagovala zbog dosuđenog penala za Partizan i tom prilikom "potkačila" i Fudbalski savez Srbije, odnsono i selektora Dragana Stojkovića. Nakon toga je Partizan odgovorio Zvezdi, da bi se iste večeri aktuelni šampion ponovo oglasio.

U međuvremenu je i Napredak bio nezadovoljan suđenjem i objavili su saopštenje, pa je FSS morao da reaguje i zakaže sednicu na kojoj će se raspravljati o ovoj temi.

"Neprimerena saopštenja i neosnovani napadi u javnosti usmereni ka selektoru A tima Draganu Stojkoviću, Sudijskoj komisiji i Fudbalskom savezu Srbije, sa kojima smo suočeni prethodnih dana, zahtevaju odlučnu reakciju FS Srbije. Tim povodom, Izvršni odbor FSS doneće odgovarajuće odluke i zaključke koje će saopštiti javnosti", poručeno je iz Stare Pazove.

Zbog optužbi Crvene zvezde reagovao je i Dragan Stojković koji je najavio da će tužiti Zvezdana Terzića, kako sam kaže zbog "gnusnih laži i klevetanja".