Fudbal

MIJATOVIĆ IMA PORUKU ZA MBAPEA PRED SPEKTAKL U MADRIDU: Bernabeu ume da impresionira, ali ne treba mu aplaudirati!

Autor Nikola Lalović

Ima jasnu poruku i za Anćelotija, zna šta mora bolje.

Izvor: Profimedia/Matthieu Mirville / DPPI/MNPress

Real Madrid igra revanš meč nokaut faze Lige šampiona na svom stadionu protiv PSŽ-a i od 21 čas će morati da juri deficit iz prvog meča. 

Golom Kilijana Mbapea u poslednjim momentima meča pobedio je tada domaći tim, a sada se pred meč u Španiji oglasio Predrag Mijatović. 

"Anćeloti ne voli da menja pozicije igračima, tako da ne vidim Alabu na beku. Meč će da odluči vezni red, a Realov vezni red ne može da odigra gore nego u prvom meču. Moraće da budu agresivniji, ali i smireniji nego tada", smatra bivši napadač "kraljevskog kluba". 

S obzirom na stalne glasine o prelasku Kilijana Mbapea u Real Madrid naredne sezone, postavlja se pitanje kako će Francuz biti dočekan. 

"Biće zanimljvio videti Mbapea na Bernabeuu, jer taj stadion ume da impresionira fudbalere. A ja zbog njegove reakcije mislim da će biti tu naredne sezone. Ali ne treba mu sada aplaudirati, neka sačekamo da dođe u Real", dodao je on. 

A na kraju je istakao da smatra da će PSŽ početi meč sa sve tri svoje zvezde, uprkos tome što se Mbape nedavno povredio. 

"Mislim da će PSŽ krenuti sa Nejmarom, Mesijem i Mbapeom, za njih je ovo utakmica sezone", zaključio je Mijatović.