IN MEMORIAM

TRAGEDIJA - PREMINUO BIVŠI FUDBALER PARTIZANA (43): Igrao je za reprezentaciju Jugoslavije, oglasili se crno-beli!

Autor Dušan Ninković

Crno-beli su ostali bez još jednog bivšeg igrača, Dragoljuba Jeremića.

Izvor: MN Press

Šokantne vesti iz crno-belog tabora!

Fudbalski klub Partizan ostao je bez još jednog bivšeg fudbalera, a informaciju o smrti Dragoljuba Jeremića (43) koji je između 1997. i 2007. godine nosio crno-beli dres potvrdio je njegov nekadašnji klub.

Jeremić je sa crno-belima tri puta bio šampion, uz dva nacionalna kupa, a u karijeri je igrao još i za Radnički iz Kragujevca, Panseraikos, Rabotnički i Bežaniju.

Četiri puta je nastupio za reprezentaciju Jugoslavije sa kojom je igrao i na turniru u Indiji gde je nacionalni tim osvojio trofej. Igrao je u odbrani - najčešće na poziciji levog beka.

Nekadašnji Jeremićev saigrač iz dana u Humskoj Saša Ilić oprostio se od bivšeg kolege, a drugi stori na svom profilu posvetio je Nebojši Vučićeviću "Ušketu", legendi Partizana koja je preminula sinoć. Podsećamo, nekadašnjem ofanzivnom veznom crno-belih pozlilo je tokom prijateljske partije malog fudbala.

Prisetite se njegove karijere:

"Svaki put kada pomislimo da će stati, da je kraj - život nas demantuje i zada novi udarac. I zato teško da pronalazimo reči da se oprostimo od još jednog velikog igrača Partizana i bivšeg reprezentativca, Dragoljuba Jeremića. Neka ti je večna slava i hvala", napisali su crno-beli.

Crno-beli su se oprostili od bivšeg igrača: