PROMENA TRENERA?

NOVI ŠAMAR VOJVODINI! IZGUBILI ČETVRTI MEČ ZAREDOM: Nastavio se baksuzluk, opet 1:0 - sad im presudio penal u Nišu!

Autor Milutin Vujičić

Vojvodina igra jako loše ovog proleća.

Izvor: TV Arena sport/Screenshot

Vojvodina je izgubila i četvrtu utakmicu zaredom u Superligi, ponovo minimalnim rezultatom!

Dobro su počeli prolećni deo sezone sa dve pobede, međutim nakon toga je usledilo potpuno pomračenje. "Lale" su bile vrlo neubedljive protiv Radnika, Kolubare, TSC-a i na kraju Radničkog, što bi na kraju moglo da se završi smenom mladog trenera Slavoljuba Đorđevića.

RADNIČKI NIŠ - VOJVODINA 1:0 (1:0)

Jedini gol na meču Radnički je postigao u 13. minutu preko Pejovića, pa se tako nastavio "baksuz" koji lebdi nad Vojvodinom koja je u prethodne četiri utakmice dobila dva crvena kartona i još promašila jedanaesterac.

Evidentno je da nešto ne funkcioniše u poslednjih mesec dana, a nedavno saopštenje rukovodstva kluba govori da nisu zadovoljni radom Đorđevića, odnosno očekuju više uz uloženo tokom zime. Vojvodina je ovim porazom pala na peto mesto, upravo iza Nišlija, pa je i Evropa sve dalje.

"Nije bila lepa utakmica za gledanje, primili smo gol iz penala... Teško mi je da pričam bilo šta. Čestitam igračima Radničkog", poručio je Đorđević za TV Arena Sport na kraju meča.

"Rekao sam da će biti teška utakmica, svaka čast momcima, pokazali su da imaju karakter i želju za pobedom. Ne treba da ispuštamo četvrtu poziciju do kraja sezone!", dodao je njegog kolega Radoslav Batak, nekadašnji fudbaler i trener Vojvodine, čiji tim sada može do Evrope.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt