ŠOKIRAO PARTIZAN

GOLMAN ZVEZDE ZAUSTAVIO PARTIZAN - DA LI OVO REŠAVA PITANJE ŠAMPIONA? U Humskoj MUK, ovaj potez je obradovao Stankovića!

Autor Nemanja Stanojčić

Nikola Vasiljević, golman Crvene zvezde na pozajmici u Kruševcu, je zaustavio crno-bele u Humskoj.

Izvor: Arena Sport/Screeenshot

Borba za titulu u Srbiji će biti dramatična do samog kraja. Za to postarao Napredak koji je u Humskoj odneo bod protiv Partizana (0:0).

Crno-beli na svom terenu nisu uspeli da osvoje tri poena, a jedan od junaka gostiju bio je golman Nikola Vasiljević, čuvar mreže Kruševljana koji je tu na pozajmici sa "Marakane".

Njegov potez u 91. minutu meča u Humskoj je obradovao navijače Zvezde i Dejana Stankovića. Filip Holender je ostao sam na levoj strani, poslao je odličan centaršut, Marko Milovanović je bio najviši u skoku, a Vasiljević je odbranio oba šuta!

Prvo je zaustavio udarac glavom, a onda i naredni kada je nastao "karambol", uspeo je da uhvati loptu i da spreči pogodak.

Njegova odbrana je zaustavila Partizan koji sada ima tri boda više od Zvezde koja u ponedeljak igra protiv Metalca i pobedom ima šansu da preuzme vrh tabele.

Inače, Vasiljeviću je ovo treća pozajmica od kada je potpisao za Zvezdu 2019. godine. Pre Napretka je igrao za Radnik iz Surdulice i Proleter.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt