DIREKTNO!

IGRAMO ZA NAS, MENE NE INTERESUJU ZVEZDA I PARTIZAN! Emotivno izlaganje trenera Napretka: Čujem dobacivanja... (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Ivan Stefanović emotivno je reagovao nakon boda u Humskoj.

Izvor: TV Arena sport/Screenshot

Znao je Napredak prethodnih sezona da namuči Partizan, a tako je bilo i ove nedeljnog popodneva pošto je hrabra četa trenera Ivana Stefanovića odnela bod iz Humske (0:0).

U rovovskoj bitki, koja je trajala ukupno više od 100 minuta, Napredak je uspeo da sačuva mrežu i tako se u svoj Kruševac vrati sa lepim rezultatom koji će im pomoći u borbi za plej-of. Upravo to je bio njihov cilj na današnjoj utakmici, a ne da "pomognu Zvezdi ili odmognu Partizanu", poručio je Stefanović posle meča.

"Nismo uspeli da pobedimo tri meča kod kuće i imali smo pehove sa crvenim kartonima. Doći ovde i igrati sa Partizanom, to je veoma teško. Oni su pod pritiskom osvajanje titule, a mi pred pritiksom ulaska u plej-of. Pokazali su momci karakter i svaka im čast. Pokušavali smo preko kontri i mogli smo možda i da budemo ozbiljniji i kaznimo Partizan i odemo kući sa sva tri boda",rekao je Stefanović posle meča.

"Videlo se da je Partizan pod velikim umorom i pritiskom".

Nakon toga je pogledao u kameru i iskreno se obratio svima.

"Mislim, ovo što sad čujem dobacivanje... Mi igramo za nas, ljudi, morate da shvatite, mi se borimo za goli život. Ja hranim porodicu od ovoga isto, ja igram za sebe i svoj Napredak, mene ne interesuju ni Zvezda ni Partizan. Znači čestitam Stanoju, igračima Partizana na fer i korektnoj igri. Čestitam i mojim momcima, mi imamo cilj, a to je plej-of", zaključio je Stefanović.

Pogledajte njegovo izlaganje!