POGLEDAJTE

SKANDAL NA MEČU FEJNORDA - NAVIJAČI PREKINULI UTAKMICU: Bacali petarde u teren, igrači morali da odu u svlačionicu!

Autor Nebojša Marković

Utakmica holandske Eredivizije ostala je u znaku incidenta navijača Cvolea.

Izvor: Twitter/@oyola_manuel/Printscreen

Fejnord je u četvrtak odradio odličan posao u prvom meču osmine finala Konferencijske lige, pošto su u Beogradu savladali Partizan 5:2 i tako praktično zagazili u narednu rundu takmičenja.

Sa odličnim rezultatima nastavili su i pobedom u holandskom šampionatu, ali tek nakon što je meč bio prekinut zbog skandala koji su napravili protivnički navijači!

Fejnord je na gostovanju savladao Cvole 2:1, međutim, susret je obeležio incident iz 74. minuta, kada su navijači domaćeg tima počeli da ubacuju petarde i druga pirotehnička sredstva na teren.

Osim toga, navijači Cvolea su igrače Fejnorda gađali i plastičnim flašama, a sve to dovelo je do prekida utakmice pri rezultatu 1:1.

Igrači dva tima su se brzo sklonili, a glavni sudija ih poslao u svlačionice sve dok policija ne uradi svoj deo posla. Evo kako je to izgledalo:

Ipak, ovo nije pomoglo Cvoleu, trenutno poslednjeplasiranom timu u holandskoj Erediviziji. Fejnord je ipak slavio 2:1 i to golovima Luisa Sinistere i Sirila Desersa.

Evo kako je Fejnord savladao Partizan u Beogradu:

Postanite deo &a target="_blank" href="https://invite.viber.com/?g2=AQBjQILmYKeyUU2n%2FkfNi2jePfkq4A6%2FW3EsW83nRphPLTaJQHd8jcNgLGJNDWbP&lang=en">MONDO SPORT zajednice na Viberu.