ZAVEO JE

FUDBALSKI KRIMINALAC (81) ŽENI SEKS-BOMBU: Mlađa je tačno 50 godina, a evo šta kaže na priče da je sponzoruša! (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Manekenka i glumica je "pala na šarm" bivšeg fudbalskog zvaničnika FIFA.

Izvor: Instagram/Screenshot/clarabrasiloficial

Bivši predsednik Fudbalskog saveza Brazila Marko Polo del Nero (81) izbačen je iz fudbala za sva vremena pošto je dokazano da je primao milione i milione dolara mita za razne korupcione radnje u ovom sportu, međutim nakon što su ga "primorali" da se povuče iz fudbala - lako je našao utehu u novoj ljubavi.

"Fudbalski kriminalac", kako ga sada zovu u Brazilu, već tri godine je u vezi sa atraktivnom Klarom od koje je stariji tačno 50 godina, a da to nije samo "prolazna ljubav" potvrđuje i to što su pred brakom.

Manekenka i glumica ne krije od javnosti da je "do ušiju zaljubljena" u Marka Pola del Nera, pa na društvene mreže često kači zajedničke fotografije sa njim, dok joj nije jasno zbog čega je toliko kritikuju u javnosti. Čula je razne komentare - poput toga da je sponzoruša - i Klara za njih ne mari.

"Dobijala sam i još dobijam mnogo kritika, ali zauzeta sam drugim stvarima tako da nemam vremena da brinem o tome šta drugi misle o meni i mom životu", poručila je Klara.

"Poštovana sam, voljena i jako srećna, briga me za ostale".

Del Nero je inače bivši advokat i bio je u Izvršnom odboru FIFA, a baš u godini kada je upoznao "ljubav svog života" zabranili su mu da bude član međunarodnih sportskih organizacija i dobio je kaznu od milion dolara, što je negde oko petine njegovog bogatstva. Takođe, trenutno se vodi postupak protiv njega u SAD, pa znamo gde sigurno nisu išli na medeni mesec.

Pogledajte neke od njenih fotografija sa Instagrama!