POGLEDAJTE

PROCURIO SNIMAK ROMANA ABRAMOVIČA: Otkriveno gde se Rus nalazi, ali mnoge je iznenadio izgled bogataša! (VIDEO)

Autor Nebojša Marković

Poslednjih nedelja, Roman Abramovič je praktično svakodnevno u centru pažnje.

Izvor: twitter/screenshot/@SkyNews/Profimedia

Do pre samo nekoliko nedelja, Roman Abramovič je bio jedan od najmoćnijih ljudi na svetu, a nakon početka rata u Ukrajini, sada mora da pronađe državu u kojoj će moći da živi na miru.

Mnoge evropske države uvele su sankcije vlasniku Čelsija kojem je rukovanje tim klubom praktično oduzeto, a sada je ruski milijarder "uhvaćen" na jednom aerodromu.

Nakon što je morao da se skloni iz Velike Britanije i praktično ostane bez Čelsija, kluba u koji je ulagao milijarde evra u prethodnih 19 godina, sada je Abramović viđen na aerodromu u Tel Avivu.

Ruski oligarh, jedan od brojnih kojem su uvedene sankcije zbog bliskosti sa ruskim režimom i Vladimirom Putinom, ima sve više problema iz dana u dan.

Javnost prati svaki njegov korak, dnevno se izveštava o njegovom skupocenom imovinom, stanovima u Londonu, bogatim superjahtama koje poseduje, a mnogi su bili iznenađeni da ga vide u Izraelu.

"Skaj Njuz" je objavio snimak sa aerodroma u Tel Avivu, a Abramović je u taj grad prebacio dve jahte i 14 aviona koji su u njegovom vlasništvu. No, poslednje informacije govore da je morao da odleti za Istanbul, pošto Izrael nije imao nameru da pomogne Rusu u bežanju od evropskih i američkih sankcija.

Inače, mnogi su se iznenadili da je Abramovič na aerodromu izgledao poput običnog putnika, a ne milijardera...