Fudbal

IGRAJ ZA KATAR: Učestvuj u najjačem takmičenju ikada – obezbedi mesto na Svetskom prvenstvu!

Izvor Promo

Za prave igrače nikada nije kasno, a ni rano!

Izvor: Promo

Sportska kladionica Meridian spremna dočekuje Svetsko prvenstvo u fudbalu, a pored najvećih kvota i vrhunske ponude u vidu specijala koji je objavila odmah nakon velike pobede „Orlova“ nad Portugalom – odlučila je da ode korak dalje!

Od 1. aprila u Meridianu kreće do sada najveće takmičenje na ovim prostorima – IGRAJ ZA KATAR i budi deo planetarnog spektakla!

Priliku da učestvuju imaju svi i ono najvažnije - pobednik može biti svako!

Potrebno je samo da imate otvoren korisnički nalog na sajtu Meridian kladionice, a ukoliko se još uvek niste registrovali učinite to već danas jer tom prilikom dobijate BONUS DOBRODOŠLICE – 500 dinara bez uslova.

A onda?

Pratite Meridian na društvenim mrežama – Instagram, Facebook i Twitter - jer ćete u narednim danima dobiti detaljne informacije o velikom spektaklu!

A u međuvremenu...

Zagrejte se za takmičenje IGRAJ ZA KATAR uz vrhunske mečeve Lige Evrope i Lige konferencija koji nas očekuju!

Posebnu pažnju večeras poklanjamo srpskim klubovima. Večiti će imati još jedan pokušaj da se domognu četvrtfinala evropskih takmičenja. Biće pakleno teško, direktni rivali su ostvarili lepe prednosti, ali mora se priznati da su se u fudbalu dešavala i veća čuda...

Crvena zvezda je u prvom meču deklasirana od strane Rendžersa rezultatom 3:0, ali i sa druge strane Partizan ne može da se pohvali dobrim rezultatom. Crno-beli su u Humskoj poraženi od Fejnorda rezultatom 5:2.

Kao što smo imali prilike da vidimo, škotski i holandski tim su pokazali zavidnu klasu, ali daleko od toga da večiti rivali ne mogu da pokažu bolje izdanje u odnosu na prošlu nedelju.

Prvi će na teren izabranici Dejana Stankovića, koji na stadionu „Rajko Mitić“ dočekuju škotski klub. Videćemo da li će se sreća osmehnuti Zvezdi u revanš meču, a vi do tada budite slobodni da zavirite u ponudu kladionice Meridian.

Izvor: MN Press

Prema proceni bukmejkera najbolje kladionice u regionu, crveno-beli su blagi favorit zbog čega je kvota na pobedu domaćina 2.25. Kvota na dvojku je 3.15, dok je na nerešeni ishod kvota 3.70.

Nešto kasnije, od 21 čas na teren u Roterdamu će istrčati fudbaleri Partizana. Crno-beli su u prvom meču imali sve u svojim rukama, poveli su sa 2:1 početkom drugog poluvremena, a onda je usledio šok.

Fudbaleri Fejnorda su napravili tzv. „blickrig“ i napunili mrežu rivala do vrha i sa velikih 5:2 stekli lepu prednost pred revanš!

Partizan sada više nema šta da izgubi, može da igra potpuno rasterećeno i tako pokuša da napravi pravu seznaciju u Evropi. Šanse za to su male, što pokazuju kvote u Meridianu, ali ništa nije nemoguće - kvota na pobedu Fejnorda iznosi 1.45, dok je kvota na pobedu Partizana 7.60. Kvota na „iks“ iznosi 4.60.

Utakmice Crvene zvezde i Partizana možete povezati sa ostalim zanimljivim mečevima koji se istog dana igraju u Ligi Evrope i Ligi konferencija. Kompletnu sportsku ponudu pogledajte na sajtu meridianbet.rs i ne zaboravite da od sada IGRATE ZA KATAR!