Fudbal

IPAK JE OVO BIO TEŽAK PROTIVNIK ZA NAS: Stanojević i ekipa pokušali na nerešeno, ali je jedan gol sve poremetio

Autor Mladen Šolak

"Raduje me kako smo danas odigrali, pokazali smo da možemo koliko-toliko da im pariramo"

Izvor: TV Arena sport Premier/Screenshot

Partizan je u Holandiji izgubio od Fejnorda 1:3 i oprostio se od Evrope u osmini finala Konferencijske lige. Trener crno-belih Aleksandar Stanojević bio je zadovoljan nastupom svog tima u Roterdamu i ocenio je da su Beograđani na gostujućem terenu bili konkurentniji nego na stadionu u Humskoj (2:5).

"BIli smo konkurentniji, imali smo situaciju za 2:2, primali smo golove u poslednjim minutima prvog i drugog poluvremena, ali naravno Fejnord je zasluženo pobedio, dali smo maksimum, momci su bili dosta bolji danas", rekao je Stanojević za TV Arena sport.

"Mi smo hteli da pokušamo da odigramo nerešeno kad smo videli da ne možemo da pobedimo. Držao sam što duže ekipu, imali smo šansu za 2:2, to nas je poremetilo, hteli smo da nešto odigramo, ušli su dosta mladi igrači, bez iskustva za ovakve utakmice i primili smo gol u poslednjem sekundu", dodao je on.

Stanojević je objektivno zaključio: "Ipak je ovo bio težak protivnik za nas". "Momci su pokazali da mogu da mu koliko-toliko paraju, a raduje me način a koji su odigrali ovu utakmicu".

Crno-beli će se sada posvetiti Superligi i Kupu Srbije, a naredni meč odigraće u ponedeljak, na gostovanju Radniku u Surdulici.