DOSTA MU JE

POTPUNI HAOS U PSŽ! POSLE MESIJA I NEJMAR ŽELI DA ODE: Muka mu od zvižduka, sprema se senzacionalan transfer!

Autor Milutin Vujičić

Brazilac je spreman da napusti prestonicu Francuske već na leto.

Izvor: Profimedia

Pari Sen Žermen je na šokantan način ispao u osmini finala Lige šampiona, a čelnici kluba odlučili su da nakon toga naprave veliki rez i da na leto drastično promene ekipu. Ipak, pre nego što su i napravili ijedan potez - Mesi i Nejmar obavestili su ih da više ne žele da budu deo projekta!

Mesi sve više naginje povratku u Barselonu, samo nekoliko meseci po odlasku sa "Nou Kampa", dok su Nejmara uvredili zvižduci publike i zato će otići nakon pet sezona u Francuskoj.

Španski list "AS" navodi da je Nejmarova odluka već konačna i da su se zbog toga aktivirali brojni klubovi koji bi želeli da ga imaju u svojim redovima. Naravno, prvo se spominje njegov bivši klub Barselona, iz koje je 2017. godine otišao za 222 miliona evra, ali teško da će sada imati novca za njega...

Umesto toga pojavila se opcija da Nejmar završi u Engleskoj. Pep Gvardiola bi navodno voleo da ga vidi u svom timu, ali pod uslovom da brazilski napadač pristane da se ne "vrti" sve oko njega.

Treća opcija je Njukasl junajted koji je iznenada jesenas postao najbogatiji klub sveta. Konzorcijum iz Saudijske Arabije već je uložio sto miliona evra u renoviranje tima, ali nisu dovodili zvezde. Nakon što izbore opstanak u Premijer ligi hteli bi da napadnu upravo Nejmara, ali sve što mogu da mu ponude je novac.

Zaradio je već dovoljno u Parizu i videćemo da li će to biti dovoljno da sa 30 godina odustane od Lige šampiona i postane lice potpuno novog projekta, ali je sve jasnije da ga Pari Sen Žermen više ne zanima...

Nejmar je za PSŽ odigrao 136 mečeva i postigao 92 gola, a ugovor mu traje do 2025.