Uživo

ZVEZDA POBEGLA PARTIZANU NA 3 BODA! LAKA POBEDA PRED PAUZU: Stanković pružio šansu i mladima, a "veterani" presudili!

Crvena zvezda je ostvarila rutinsku pobedu protiv Kolubare i pobegla Partizanu na tri boda, najmanje na 24 sata.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda je bez ikakvih problema savladala Kolubaru 3:0 (2:0) i tako sa osmehom na licu otišla na zasluženu pauzu, a odmor bi dodatno mogao da im ulepša Partizan. Zvezda je sada na tri boda ispred "večitog" rivala, a da li će tako i ostati zavidsi od meča koji crno-beli u ponedeljak igraju u Surdulici.

Stankovića je da na njegovu ekipu nije uticala utakmica protiv Rendžersa, na kojoj su se pošteno ispromašivali i ispali iz Evrope, pa takve vrste nervoze nije bilo pred golmanom Popovića.

Prvi gol na meču videli smo u 29. minutu kada je Ben na drugoj stativi lako ubacio loptu u mrežu, nakon haosa koji je Rodić napravio u odbrani Kolubare, dok je u poslednjim trenucima prvog poluvremena pogodio i levi bek Zvezde. Rodić je snažno šutirao i potvrdio da je u odličnoj formi.

Sve je završeno u 70. minutu kada je Ohi, nakon najlepše akcije na utakmici, a sem jedne intervencije Borjana nakon šuta Andrića - Zvezda nije imala preveliki problem da odoli Kolubari.

Važna vest je da Stanković dao šansu i mladim igračima, pa je susret počeo Nemanja Motika i ostavio odličan utisak, da bi u nastavku zaigrali Nikola Stanković, Andrej Đurić i Andrija Radulović. Trener crveno-belih je odlučio da se čak i "zaigra" u novoj formaciji, idealan je trenutak, pa je Zvezda probala i sa trojicom štoper.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt
20:16

84' - Stanković!

Umalo da Nikola Stanković postigne prvi gol za Zvezdu. Lepo je iz drugog plana ušao u kazneni prostor, ali fali mu rutine u završnici, pa lopta ide pored gola...

Andrej Đurić debituje za Zvezdu i menja Gelora Kangu, dok Andrija Radulović odlazi na mesto levog beka umesto Rodića.

20:08

76' - Andrić!

Prva ozbiljnija šansa za Kolubaru na meču i to preko Andrića, koji je vukao loptu do kaznenog prostora, pa opalio prema Borjanu, ali je dovoljno koncentrisan kapiten Zvezde.

20:03

70' - GOOOL! OHI! 3:0!

Zvezda ide ka rutinskoj pobedi, možda i najlakšoj ove godine. Krenulo je po levoj strani i driblingom Rodića, poslao je potom loptu za Gajića na desnu i bek Zvezde je iz prve odigrao na pet metara - i odatle Ohi iz drugog pokušaja ubacuje loptu u mrežu.

Filipo Falko, Nikola Stanković i Petar Stanić idu na teren, a izlaze Nemanja Motika, Mirko Ivanić i Ohi.

Izvor: MN Press

19:42

50' - Ohi!

Velika prilika za Ohija koji promašuje sa šest-sedam metara. Idealan pas poslao je Motika sa leve strane, ali je Norvežanin slabo zahvatio loptu.

Možda mu je zasmetao i dim koji se širi iznad terena...

19:38

46' - Počinje drugo poluvreme!

Nastavlja se utakmica, a na severnoj tribini velika bakljada i glasna pesma navijača Crvene zvezde.

19:18

45' - GOOOL! RODIĆ! 2:0!

Mirisalo je na drugi pogodak Crvene zvezde i odahnuće Dejan Stanković...

U poslednjim trenucima prvog poluvremena Rodić je završio dugi napad Zvezde. Počelo je driblinzima Gajića po desnoj strani, haosom u kaznenom prostoru, pa je sve završeno udarcem Rodićem sa leve strane. Pocepao je mrežu Kolubare i poslao igrače na odmor.

Izvor: MN Press

19:02

29' - GOOOL! ZVEZDA VODI! BEN!

Crvena zvezda je došla do vođstva u 29. minutu nakon duge inicijative. Nastao je haos u kaznenom prostoru nakon lopte koja je stigla do Rodića, a potom je na drugoj stativi reagovao Ben i u svom stilu rutinski savladao golmana Kolubare. Nije bilo ofsajda, ostali su ispred igrači gostiju!

18:57

25' - Zvezda dosta bolja!

Crvena zvezda je stvorila već tri dobre šanse. Prvo je Motika u 11. minutu šutirao unutar šesnaesterca, dok je Zvezda devet minuta kasnije imala dve velike prilike posle kornera.

Prvo je Rodić probao glavom, pa Krstičić sa distance, međutim još miruje mreža Kolubare.

Izvor: MONDO/Nikola Lalović

18:16

Katai nije ni među rezervama Zvezde, pa šansu čekaju: Gordić, Đurić, Stanković, Stanić, Srnić, Falko, Radulović, Živković i Pavkov.

17:56

SASTAVI!

ZVEZDA: Borjan - Gajić, Dragović, eraković, Rodić - Kanga, Krstičić, Ivanić, Ben, Motika - Ohi.

KOLUBARA: Popović, Radovanović, Stojanović, Petronijević, Zečević, Kočović, Uzelac, Lončar, Mladenović, Bojić i Tumbas.

Izvor: MN Press

16:58

DOBRO DOŠLI U MONDO LIVE!

Crvena zvezda i Kolubara se od 18.30 sastaju na stadionu "Rajko Mitić", a tim Dejana Stankovića bi pobedom odmakao tri boda Partizanu.

Pratićemo meč iz minuta u minut.

Ukratko

  • Crvena zvezda - Kolubara 3:0
  • Golove za Zvezdu dali su Ben, Rodić i Ohi.
učitaj još +