POBEDA

NEMOGUĆE JE IGRATI PO OVAKVOM TERENU: Stanoje hvali karakter Partizana - Zaslužen odmor posle ovoliko utakmica!

Autor Nebojša Marković

Pred reprezentativnu pauzu, fudbaleri Partizana uspeli su da savladaju Radnik.

Izvor: TV Arenasport screenshot

Fudbaleri Partizana su uspeli da savladaju Radnik u Surdulici 2:1 posle preokreta u režiji Nikole Terzića i Kvinsija Meniga.

Na kraju je prečka spasila Partizan u 93. minutu, kada je malo falilo da domaći izjednače, a treneri dva tima sumirali su utiske nakon meča.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević je istakao da je njegovom timu bilo vrlo teško da ostvari kvalitetniju igru po vrlo teškom terenu.

"Jako teška utakmica, izuzetni su bili momci, karakterni. Mnogo je teško igrati po ovakvom terenu, nemoguće je igrati po ovakvom terenu. Čestitam momcima na istrajnosti, zaslužili smo odmor posle ovoliko utakmica. Mnogo nam znači pauza koja sledi, oporavićemo se i imaćemo vremena za treninge kakve dugo nismo imali", rekao je Stanojević.

Šef struke Radnika Dušan Đorđević žali što njegova ekipa nije uspela da iskoristi šansu u samom finišu meča.

"Partizan je napravio nekoliko prilika, nije to bilo nešto previše šansi. Tvrda i teška utakmica po ovakvom terenu. Uspeli smo da pariramo, imali smo i priliku da izjednačimo, nismo uspeli. Ostaje da čestitamo Partizanu na pobedi. Ostaje žal, ali nekad te sreća pogleda, nekad ne. Dosta utakmica nismo primili ni gol, danas smo primili dva gola...", rekao je Đorđević.

Radnik - Partizan 1:2
Izvor: YouTube/TV Arena sport