VAU!

LUDNICA! STVARA SE NAJMOĆNIJI NAPAD NA SVETU - MESI I HOLAND: Neće igrati u Parizu, nego zajedno u ambicioznom projektu!

Autor Milutin Vujičić

Delovalo je da će ovo biti teška sezona za Barselonu, ali je Ćavi od njih uspeo da napravi najambicioznji projekat u Evropi.

Izvor: Profimedia

Barselona je letos morala da pritisne dugme "restart" kako bi opstala, a nakon početne agonije zbog odlaska Lea Mesija navijači ponovo mogu da se smeju. Posebno nakon savršene partije njihovog tima u "El Klasiku" koja govori da je pred Ćavijevim timom blistava budućnost...

Zimus su pogodili pojačanja i sada je vreme da se dodatno pojačaju na leto, pa nakon potpisa Franka Kesija stiže nova bomba - Barselona želi da vrati Lea Mesija i da uz njega angažuje i Erlinga Holanda!

S finansijske tačke gledišta, deluje da je to nemoguće, ali Barselona je zagrizla i neće odustati...

Tako je Enrik Masip, savetnik predsednika kluba Đoana Laporte, "zapalio javnost" u Španiji porukom da su obojica na meti Barselone i da bi mogli na "Nou Kampu" da vide najmoćniji napad današnjice.

"Holand i Mesi u Barseloni? Nemojte da se iznenadite ako se to dogodi na leto", poručio je Masip za "Marku".

Mesi je navodno poručio Pari Sen Žermenu da želi da ide već na leto, pošto nije srećan u novom klubu, ali bi njegova ogromna plata, čak i obeštećenje, mogli da budu nepremostiva prepreka. Posebno u slučaju Barselone koja se muči sa finansijskim fer-plejom.

Što se tiče Holanda, za njega će bti velika bitka, pošto sem Barselone "vrebaju" Real Madrid i Mančester siti, a na kraju bi novac mogao da bude odlučujući.