PARTIZAN TRAŽI NOVOG VLAHOVIĆA, MITROVIĆA I MILENKOVIĆA: I ovog leta na Zlatibor stiže crno-beli kamp!

Crno-beli i predstojećeg leta organizuju tradicionalni kamp.

FK Partizan

FK Partizan je spreman za novi tradicionalni fudbalski kamp Omladinske škole. Kao i prethodnih godine, i ovoga puta kamp će biti organizovan od 26. juna do 2. jula.

Crno-beli na svom zvaničnom sajtu pozivaju mališane rođene između 2008. i 2014. godine da se prijave za kamp, a nikakvo prethodno fudbalsko iskustvo nije neophodno.

FK Partizan je objavio da će svi polaznici kampa biti smešteni u odmaralištu "Dunav turist" na Zlatiboru, na bazi punog pansiona. Cena kampa sa smeštajem je 45.000 dinara, a bez smeštaja iznosi 35.000 dinara.

U cenu kampa uključena je i kompletna oprema kao i pun pansion, a Partizan navodi da će sa mališanima raditi eminentni treneri omladinske škole kluba.

"Omladinsku školu FK Partizan i sve njene kategorije prošli su, sada već, veliki evropski igrači Aleksandar Mitrović, Dušan Vlahović, Adem Ljajić, Nikola Milenković, Strahinja Pavlović, Matija Nastasić, i mnogi drugi, a njima je i pored inostranog angažmana crno-bela boja i dalje u srcu.

Stoga te pozivamo da i ove godine napraviš svoje prve fudbalske korake ili još jednom utvrdiš ono što si naučio na prošlom kampu. Dođi da još više napreduješ i napraviš novi korak ka ostvarenju snova", stoji na sajtu FK Partizan.

Za više informacija, svi zainteresovani treba da pozovu broj +381113693815.

Postanite deo MONDO SPORT zajednice na Viberu.