HOĆE BOLJE

SUDIJA NIJE ZNAO GDE SE NALAZI! Tadić kapitenski poručuje Srbiji - Da zahtevamo da igramo još bolje!

Autor Nebojša Marković

Kapiten reprezentacije Srbije je sumirao utiske posle pobede nad Mađarskom.

Izvor: MN Press

Srbija je upisala još jednu pobedu. Čekali smo pet meseci da vidimo "orlove" posle onog čuvenog trijumfa nad Portugalom u Lisabonu, a selekcija Dragana Stojkovića Piksija savladala je Mađarsku 1:0.

Trijumf u Budimpešti je zadovoljio Piksija koji je istakao da je to bila rutinska pobeda, dok je i kapiten Dušan Tadić imao šta zanimljivo da kaže.

Tadić je poručio da je Srbija mogla da odigra i bolji meč, ali i da nije sve bilo ni do igrača.

"Nije bila neka utakmica, malo je i sudija seckao, nije znao gde se nalazi. Mogli smo neke šanse bolje da iskoristimo, kažu da je bio i čist penal. Kvalitet je na našoj strani, oni su pokušali da nas pritisnu. Mi smo mogli još bolje da odigramo, trebalo bi da zahtevamo do nas samih da igramo još bolje, iako je pobeda rutinska", rekao je Tadić nakon meča.

Kapiten se posebno osvrnuo na drugo poluvreme.

"Imali smo neke situacije koje smo mogli bolje da rešimo: Mitrovićeva šansa, pa kada je Radonjić 'gurnuo', bio je penal. Trebalo je ranije da postignemo drugi gol i mirno privedemo meč kraju."

I dok su brojne reprezentacije morale da igraju baraž za Svetsko prvenstvo, Srbija je mogla mirno da se priprema za sve ono što ih čeka ove godine.

"Lepo je. Otkako je došao Mister atmosfera je fantastična, igra je odlična. Sve ide u najboljem redu. Treba da uživamo u igri i radimo ono što smo radili kroz cele kvalifikacije. I tada smo uživali u igri, igrali dobro, samo tako da nastavimo i idemo dalje."

Sada sledi meč protiv Danske, u utorak 29. marta.

"Sve isto: da radimo, uživamo, da vidimo ko je bolji. Da pokažemo da smo mi bolji", istakao je Tadić kakve su njegove želje od cele ekipe.