BRAVO!

SIN DEJANA STANKOVIĆA U 96. MINUTU ZA POVRATAK SRBIJE: Orlići su sad blizu Evropskog prvenstva, a Aleksandar je JUNAK!

Autor Nebojša Marković

Kadeti su uspeli da ostanu neporaženi protiv domaće selekcije.

Izvor: MN Press

Kadetska reprezentacija Srbije možda nije uspela da upiše trijumf, ali jeste uspela da napravi važan korak ka plasmanu na Evropsko prvenstvo. I to zahvaljujući sinu legendarnog Dejana Stankovića!

"Orlići" su u Sloveniji remizirali 2:2 protiv domaće selekcije u sklopu kvalifikacija za EURO, a junak meča bio je Aleksandar Stanković!

Srbija je u sredu pobedila Tursku 3:2 na startu kvalifikacionog turnira za odlazak na završni turnir u Izraelu, a sada je protiv Slovenije uspela da se spasi poraza u 96. minutu utakmice!

Slovenci su poveli preko Čuka u 48. minutu prvog poluvremena, da bi u 53. Kvaternik duplirao prednost. Činilo se da će domaći uspeti da stignu do pobede, sve dok Majstorović u 84. minutu nije ulio nadu "orlićima". I ta nada se ispostavila presudnom.

U šestom minutu nadoknade, Aleksandar Stanković - najmlađi sin Dejana Stankovića - postigao je pogodak vredan četvrtog boda u kvalifikacijama, a vrlo moguće i samog plasmana na Evropsko prvenstvo.

Selekcija Radovana Krivokapića će u poslednjem meču u utorak igrati protiv Velsa, koji je u prvom kolu od Slovenije izgubio 5:0. Pobeda u tom susretu bi "orliće" ili poslala na prvo mesto ili među sedam najboljih drugoplasiranih ekipa.

Ta mesta vode na završni turnir, a kako u kvalifikacijama postoji ukupno osam grupa, među sedam najboljih drugoplasiranih, Srbiju bi mogao da odvede i remi protiv Velsa. Ipak, pobeda bi značila siguran put u Izrael.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt