Pogreši čovek

FUDBALSKI PLEJBOJ LJUBIO PAMELU, A KOLINDA MU DELILA KOMPLIMENTE: Kad mi je rekla da sam lep baš sam ispao glup!

Autor Nikola Lalović

Kada mu je prišla tadašnja predsednica Hrvatske malo se zbunio...

Izvor: Profimedia/Youtube/Printscreen/Kolinda Grabar-Kitarović

Jedan od fudbalera čija je karijera mogla da bude mnogo bolja da je vodio mirniji život je Adil Rami. Sada ima 36 godina i igra u Francuskoj za ekipu Troa, a na vrhuncu karijere nastupao je za Milan, Sevilju i Olimpik Marsej.

Poznat je bio po skandalima i burnom ljubavnom životu, a u jednom trenutku karijere probao je da zaprosi 18 godina stariju Pamelu Anderson. Sada nema lepa sećanja na tu vezu, pogotovo posle optužbi za zlostavljanje.

"Htela je da mi našteti, nikada me nije tužila jer se nije ništa od toga dogodilo. Ne želim više ništa da imam sa njom", rekao je on u intervjuu za "Figaro".

Skromnost mu nikada nije bila vrlina, a sada ističe da je sa ženama imao više uspeha nego Bred Pit i Džordž Kluni zajedno!

"Sećam se žurke na kojoj je bilo sedam devojaka. Sve su bile 'avioni'. Nisam mogao da verujem. Razmijenili smo brojeve telefona, pili smo, bile su baš pristojne i smejale su se mojim šalama. Ma, imao sam više uspeha kod žena nego Bred Pit i Džordž Kluni zajedno", rekao je iskusni štoper.

Evo kako sada izgleda Pamela Anderson:

Ipak priznao je da nije sve do žena, jer je imao i druge poroke. Voleo je da izlazi, da se provodi, ali i da jede!

"Mogao sam da imam bolju karijeru sa boljim stilom života, ali previše izlazaka, devojaka i hrane me je sprečilo. Hrana je bila moj veliki problem. Volim da jedem. Kada sam igrao prosečno, to je bilo zato jer sam imao koji kilogram viška. Kada sam na 100 odsto, nijedan napadač na svetu mi nije problem", otkrio je on.

Najveći uspeh u karijeri ipak nije ostvario na klupskom, nego na reprezentativnom planu. Iako je na Svetskom prvenstvu 2018. godine bio jedini igrač koji igra u polju koga selektor nije koristio, bio je deo tima koji je osvojio Mundijal. 

A kada mu je Kolinda Grabar-Kitarović, tadašnja predsednica Hrvatske čestitala na uspehu, prilično se obrukao.

"Nakon finala, predsednica Hrvatske me je pogledala i rekla mi da imam lepe brkove. Ja sam joj rekao da volim Mikonos. Ne znam zašto, uvek sam mešao Grčku i Hrvatsku. Onda me je Olivije Žiru pogledao i rekao: 'Jesi li glup? Mikonos je u Grčkoj'", kazao je Rami.