Idemo dalje Siniša!

OTKRIVENO - SINIŠA MIHAJLOVIĆ IMAO OZBILJNU MEDICINSKU INTERVENCIJU! Saznao da je bolestan na meču, ali nikom nije rekao

Autor Nikola Lalović

Sada se ponovo bori i svi verujemo da će opet pobediti.

Izvor: Profimedia

Cela Italija je ustala na noge i dala podršku Siniši Mihajloviću u njegovoj ponovnoj borbi. On je na konferenciji za štampu otkrio da mu se leukemija sa kojom se izborio tokom 2019. i 2020. godine ponovo vratila. 

A sada "Gazeta" otkriva da je srpski trener već neko vreme znao da je bolestan. Prema njihovom pisanju on je prve simptome osetio na meču sa Salernitanom krajem februara. 

Bolonja je gostovala pridošlici u Seriji A 26. februara i meč se završio rezultatom 1:1, a trener Bolonje je osetio neke simptome. Nakon toga je, prema navodima italijanskih medija, imao "medicinsku intervenciju koja nije bila beznačajna" kako piše "Gazeta".

Za taj zahvat nikome nije rekao i tek pred obraćanje medijima obavestio je stručni štab i igrače o svom stanju. 

"Kao i uvek, igram otvoreno. Poslednjih godina radim duboke analize posle bolesti, ali nakon poslednjih nažalost su se pojavili alarmi da postoji rizik od povratka bolesti. Početkom sledeće nedelje moraću da odsustvujem i biću hospitalizovan u Sant Orsoli bolnici. Za razliku od pre dve i po godine, sada znam šta treba da radim", objavio je vrlo mirno Mihajlović. 

Sada mu ostaje borba, a svi verujemo u njega!