POGLEDAJTE!

OPSOVAO UŽIVO, ZALIO TRENERA ŠAMPANJCEM I "UHVAĆEN" SA CIGAROM: Borjan napravio ŠOU nakon plasmana Kanade na SP! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Kanađani su znali kako da proslave istorijski uspeh, a za dobru atmsferu bio je zadužen kapiten Milan Borjan.

Izvor: Twitter/Onesoccer/SC_ESPN/timandfriends/Screenshot

Kanada je uspela da se kvalifikuje za Svetsko prvenstvo posle punih 36 godina, a jedan od heroja nacije je i Milan Borjan koji je odigrao blistave kvalifikacije i na čak devet od 14 mečeva sačuvao svoju mrežu!

Potvrda plasmana došla je pobedom protiv Jamajke (4:0), a Borjan je sa kapitenskom trakom na ruci pokazao da je pravi lider ovog tima. Ne samo što ga saigrači slušaju, nego je i glavni za atmosferu, tako da su u Torontu znali burno da proslave istorijski uspeh fudbalske reprezentacije Kanade.

Borjan je branio u srećnoj sivoj trenerci, koja je postala njegov zaštitni znak na golu Kanade, a nakon susreta je prvo svog selektora zalio šampanjcem u uživo prenosu, da bi potom slučajno i opsovao u TV uključenju.

"Ovo je bilo neverovatno. Rekli smo sebi 'je**no smo to uradili!'", kazao je Borjan i odmah se izvinio zbog psovki.


Slavio je sa svojim sinom Filipom i suprugom Snežanom koji su bili na tribinama, a potom se slavlje preselilo u svlačionicu u kojoj je bilo muzike, alkohola - čak i cigareta u ruci golmana Crvene zvezde. Uživali su Kanađani zbog plasmana u Katar, a tamo bi mogli da budu jedno od prijatnijih iznenađenja.

Borjan poručuje da je "nebo granica" za njegove momke i dodaje da se sigurno sada neće penzionisati iz reprezentacije države koja mu je obezbedila utočište nakon pogroma 1995. godine.

Pogledajte kako su se zabavljali u svlačionici i na terenu!