18 PAROVA!

OVO JE NAJLUĐI TIKET SVIH VREMENA - ZA INFARKT! Od 280 dinara napravio 600.000€, ČETIRI utakmice "uhvatio" u nadoknadi!

Autor Nebojša Marković

Jedan Britanac je na ulog od samo dve funte uspeo da sebi promeni život, ali način na koji su se određeni mečevi završavali u njegovu korist bio je čudesan.

Izvor: Profimedia/Twitter/@QuestTV/@mansfieldtownfc/@LadsAlex/Printscreen

Da li je ovo najluđi kladioničarski tiket svih vremena? Jedan ljubitelj fudbala u Velikoj Britaniji uspeo je da na ulog od oko 280 dinara (dve funte) stvori dobitak od nešto više od 600.000 evra!

Ali način na koji je to uspeo je posebno neverovatan, nakon što su mu čak četiri utakmice promenile život golovima u nadoknadi vremena!

Ovakav tiket mora da je bio za infarkt! Britanski mediji otkrili su da je jedan srećnik u toj zemlji uspeo da uloži dve funte, opkladi se na 18 utakmica i na kraju stigne do dobitka od preko 500.000 funti.

Identitet kladioca nije poznat, ali znamo da se kladio na mečeve engleskih takmičenja Liga 1 i Liga 2, kao i utakmica reprezentacija. U jednom trenutku, tiket čija je kvota iznosila 252,992.44 činila se kao da će lako propasti.

Ali onda su čuda počela da se događaju i da golovi "padaju" baš onako kako je izvesnom srećniku bilo neophodno.

Prvo je Kolčester uradio svoj posao u Ligi 2, pobedivši Tranmer 1:0 golom u 95. minutu.

Otprilike u isto vreme, Mensfild je savladao Oldam 2:1, takođe odlučujućim pogotkom u 95. minutu.

Potom je Dani Olmo sačuvao nadu ovom dobitniku, pošto je bivši igrač Dinamo Zagreba u 90. minutu doneo pobedu Španiji protiv Albanije 2:1, a sve nakon što su Španci pet minuta ranije primili šokantan pogodak za izjednačenje.

I na kraju, ono najbolje. Mauritanija je rutinski vodila 1:0 protiv Mozambika, sve je išlo kako treba, ali su gosti izjednačili u 90. minutu, praktično "oborivši" ovaj neverovatan tiket. Ipak, u 92. minutu utakmice, dogodio se pravi šok, kada je posle gužve u šesnaestercu Mauritanija ipak uspela da stigne do 2:1 i pobede.

A ovaj pogodak nekome je doneo tačno 505.984,88 funti, odnosno oko 606.000 evra...