Bravo momci!

SRBIJA SANJA EVROPSKO PRVENSTVO, SA OVOM POBEDOM JOŠ SMO U IGRI: Sve rešeno za jedno poluvreme, rutinski trijumf Orlića!

Autor Nikola Lalović

Golovima Kamenovića i Terzića došli smo d bitne pobede.

Izvor: MN Press

Mlada reprezentacija Srbije rutinski je savladala Jermeniju na svom terenu i tako ostavila sebi nadu da može da se plasira na Evropsko prvenstvo. Pod vođstvom Gorana Plavog Stevanovića u Bačkoj Topoli naš tim nije imao nikakvih problema sa gostima.

Sada Srbija ima 11 bodova i daleko je ispred Severne Makedonije, ali i daleko od Francuske i Ukrajine koje drže prva dva mesta. Ipak, ukoliko ukrajinci ne budu mogli da nastave takmičenje moguće je da će njihovo, trenutno drugo mesto pripasti nama.

SRBIJA - JERMENIJA 2:0 (2:0)
/Kamenović 40, Terzić 45+2/

Dugo se držao gostujući tim, iako su bili daleko slabiji rival, ali je pred kraj prvog poluvremena naša ekipa sve rešila. Prvo je posle jednog kornera kompletna odbrana Jermenije jako loše reagovala i Dimitrije Kamenović je glavom zakucao loptu u mrežu.

Na samom isteku prvog poluvremena Nikola Terzić je sa ivice kaznenog prostora nakon nekoliko driblinga šutnuo levom nogom. Lopta je zakačila nekoga u odbrani rivala, prevarila golmana i to je bio konačan rezultat.

Do kraja meča naš tim je držao loptu i dominirao, ali nije postigao novi pogodak. Ipak sa ovom pobedom ostala je nada da naš tim može na EP.