Samouveren

HOĆU DANCE NA SVETSKOM PRVENSTVU, DA IM SE OSVETIMO! Kapiten Srbije prvi izašao pred medije i rekao - Dajte ih u Kataru!

Autor Nikola Lalović

Svestan je gređaka svog tima, ali ne smatra da je ovo realan odnos snaga.

Izvor: MN Press

Srbija je doživela težak poraz od Danske pošto je na "Parkenu" bilo 3:0, a kapiten "orlova" Dušan Tadić je posle meča istakao da je ovo bio nerealno visok poraz našeg tima.

On je naglasio da je Srbija svoje šanse propustila i istakao da bi sve bilo mnogo drugačije da smo iskoristili neku od šansi za 1:1. 

"Imali smo neke šanse i nismo postigli pogodak, a Danci su postigli prelepe golove iz nekih čudnih situacija. Bila je čudna utakmica, mislim da smo dobro počeli i kada su oni poveli malo smo pali. Da smo postigli gol za 1:1 drugačije bi se odvijala utakmica", naglasio je Tadić u izjavi za "Sport klub".

Ne plaši se ekipa Srbije ovakvog protivnika i Tadić je naglasio da ne bi imao ništa protiv kada bi na žrebu za Svetsko prvenstvo Srbija dobila upravo Dance. 

"Ovako 3:0 mislim da je previsok rezultat. Nismo ništa iskoristili, ali bilo je nekih grešaka koje nisu svojstvene nama. Sad se nadamo da ćemo ih dobiti na Svetskom prvenstvu, da ih vidimo tamo. Ne razmišljam o žrebu, ali voleo bih njih jer su nas sad pobedili pa da im se osvetimo", dodao je on.

Na kraju se osvrnuo i na povratak Kristijana Eriksena na teren.

"Sigurno da je bilo lepo da se vratio i podržali su ga i naši i njihovi navijači. Drago mi je zbog njega", završio je Tadić.