POGLEDAJTE!

NAVIJAČI NAPALI SALAHA NA TERENU, TELOHRANITELJI GA BRANILI: Letele flaše sa tribina, Egipćanin jedva izbegao linč!

Autor Milutin Vujičić

Veliki haos u Senegalu nakon meča, Salah je dobro prošao..

Izvor: Twitter/z2hanysalah/Screenshot

Egipat neće igrati na Svetskom prvenstvu u Kataru pošto ih je Senegal pobedio posle penala, kao i pre dva meseca u finalu Afričkog kupa nacija!

Jedan od tragičara je Mohamed Salah koji je promašio penal, ali pitanje je koliko mu se može zameriti zbog toga. Navijači su u njega uperili desetine lasera i pitanje je kako je uopšte video gol, dok je domaća publika i nakon susreta pokazala veliku netrpeljivost prema saigraču njihovog najboljeg igrača Sadija Manea.

Nakon poslednjeg sudijskog zvižduka navijači su uleteli na teren, a Salah je morao da "spasava živu glavu" pošto nisu ušli samo da slave sa igračima Senegala, nego i da napadnu Egipćane.

Redari su štitili Salaha, dok je odmah na teren ušlo i njegovo privatno obezbeđenje koje ga je ispratilo do svlačionice. Nije to bio naročito lak posao pošto su sa tribina sve vreme leteli razni tvrdi predmeti, a telohranitelji su štitili Salaha od potencijalne povrede glave.

Nema sumnje da zbog toga Senegalce čeka kazna, napravili su veliki propust u organizaciji, ali neće preterano mariti za to jer ih u četvrtak čeka žreb za Svetsko prvenstvo - oni su u trećem šeširu sa Srbijom.

Pogledajte!