Emocija!

GOLČINA, PA POSVETA PREMINULOM OCU: Sin Partizanove LEGENDE se prekrstio, pa pogledao u nebo! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Napadač Vanja Vučićević u dresu Teleoptika zatresao mrežu, a zatim gol posvetio preminulom ocu, legendarnom Ušketu.

Izvor: Youtube/How/printscreen

Navijače Partizana pre nekoliko nedelja rastužila je vest da je preminuo Nebojša Uške Vučićević, legendarni ofanzivac crno-belih. Njemu je pozlilo tokom prijateljske partije malog fudbala u balonu na Zvezdari, a način da se oprosti od oca pronašao je sin Vanja, naslednik i na fudbalskom terenu.

U dresu Teleoptika za koji trenutno igra Vanja vučićević - inače bivši igrač Čukaričkog i Crvene zvezde, postigao je spektakularan gol na gostovanju BASK-u. Odmah se prekstio, a zatim pogledao u nebo što je jasan signal da je pogodak želeo da posveti preminulom ocu.

Saigrači su brzo shvatili tu poruku, pa nisu odmah orkužili Vanju sa kojim su želeli da proslave gol za koji će se ispostaviti da je pobedonosni.

Napadač Teleoptika matirao je istrčalog golmana gotovo iz mrtvog ugla za prednost (2:1) u 79. minutu meča, a to je bio i poslednji gol na ovom susretu. Tim iz Zemuna je upisao veoma važnu pobedu, a Vanja Vučićević bio je veoma emotivan nakon gola.

Ovako je to izgledalo:

Podsećamo, Nebojša Uške Vučićević igrao je za OFK Beograd i Partizan, zatim u Španiji, Francuskoj, na Kipru, u Sloveniji i SAD. Njegov sin je imao značajno drugačiji fudbalski put, pošto je nakon Čukaričkog obukao dres Crvene zvezde. Svojevremeno je i Nebojša bio blizu tog dresa, pošto je i navijao za Zvezdu, ali je zbog Mrkele odbio transfer!

Vanjina karijera nakon crveno-belih imala je epizodu u Rusiji, a zatim se vratio u rodnu zemlju gde je nastupao za Sinđelić, Inđiju i Zvezdaru pre Teleoptika.

Na snimku možete pogledati ceo meč, pa i gol Vanje Vučićevića iz 79. minuta.

BASK - Teleoptik
Izvor: Youtube/How