NOVI PUT

VIDIĆ IDE U TRENERE - TAKTIČKE IDEJE POKAZUJE NA FENOMENALAN NAČIN! Britanski novinar upoznao Nemanju, pa dobio lekciju!

Autor Nemanja Stanojčić

Jedan britanski novinar je upoznao Nemanju Vidića, pa otkrio zanimljive informacije.

Izvor: Profimedia

Jedan od najboljih defanzivaca u Premijer ligi svih vremena je bez sumnje Nemanja Vidić. Dokaz toga je stigao nedavno pošto se nekadašnji srpski fudbaler našao među kandidatima za kuću slavnih. As Mančester junajteda ima ogromnu konkurenciju za to priznanje, ali su šanse velike da bude deo elite.

Dok se čekaju rezultati toga legendarni fudbaler je imao zanimljivu posetu. Jedan britanski novinar se sreo sa njim u jednom beogradskom restoranu i tom prilikom su imali zanimljiv razgovor. Srbin, koji će uskoro uploviti u trenerske vode, je pronašao inovativan način da pokaže svoje taktičke zamisli.

Endi Miten je putem društvneih mreža potvrdio da će Nemanja krenuti putem trenera i objasnio je da je neke fudbalske lekcije dobio preko pasulja i tanjira.

"U Beogradu sam. Sreo sam čoveka za kog bih rekao da je igrao za Crvenu zvezdu. Sećate li se bilo čega o njemu? On je opsednut taktikom. Dobio je sve trenerske značke, sada radi na master diplomi. Pokazao mi je različite sisteme igre, tako što je koristio pasulj umesto igrača", napisao je Miten.

Nije još uvek poznato gde bi Vidić mogao da započne svoju trenersku karijeru, da li u inostranstvu ili možda u Srbiji.