UPOZNAJTE JE

LEPOTICA NA ŽREBU ZA SVETSKO PRVENSTVO - U NJU ĆE SVI GLEDATI: Ova atraktivna Britanka staje uz fudbalske legende (FOTO)

Autor Nebojša Marković

Znamo kako će izgledati ceremonija žreba, a sada znamo i koja dama će je voditi.

Izvor: Instagram/miss_samjohnson/Printscreen

Svi sa nestrpljenjem čekaju žreb za Svetsko prvenstvo, koji je na programu u petak od 18 časova, a poznato je i koga ćemo na tom žrebu gledati.

Rame uz rame sa fudbalskim legendama poput Bore Milutinovića i Lotara Mateusa biće i atraktivna britanska voditeljka Samanta Džonson!

Na ceremoniji u Dohi, biće prisutni selektori svih reprezentacija koje su se plasirale na Mundijal u Katar, biće tu i legendi koje će pomagati u izvlačenju kuglica, ali Samanta bi sve njih mogla da zaseni.

Ova voditeljka vuče korene sa Jamajke, a radila je u brojnim britanskim medijima poput "Skaj sportsa", "Sana" i "Bein Sportsa".

Samanta obožava fudbal, a tokom novinarske karijere je imala priliku i da radi intervju sa Edinom Džekom i selektorom Hrvatske Zlatkom Dalićem. Upoznajte Samantu Džonson:

Inače, uz Samantu će na žrebu biti i Džermejn Dženas, bivši reprezentativac Engleske, kao i dvostruka svetska šampionka, Amerikanka Karli Lojd.

Oni će voditi ceremoniju, na kojoj će se pojaviti i Bora Milutinović, Mateus, Kafu, Ali Dei i drugi velikani svetskog fudbala...