EMOTIVAN

MIHA MI JE ZA BOLEST REKAO NA DAN VAŽNE UTAKMICE: Stankoviću teško zbog kuma - "O ovome nisam hteo da pričam..."

Autor Nebojša Marković

Trener Crvene zvezde govorio je i o svom velikom prijatelju pred nastavak takmičenja u Superligi.

Izvor: MN Press/YouTube/Bologna Fc 1909/Printscreen

Fudbaleri Crvene zvezde spremaju se za nastavak takmičenja u Superligi i borbi za titulu, a za vikend ih očekuje gostovanje Radničkom u Nišu.

Ipak, pre utakmice na "Čairu", trener crveno-belih Dejan Stanković govorio je i o zdravstvenom stanju Siniše Mihajlovića, svog kuma i nekadašnjeg saigrača.

Mihajlović je prošlog vikenda otkrio medijima da ponovo vodi bitku sa leukemijom, koju je jednom već porazio, a Stanković se osvrnuo na te loše vesti.

"Svi znate koliko Siniša kao čovek u mom životu predstavlja jednu ozbiljnu ličnost i figuru. O tom problemu nisam želeo da pričam, a znao sam kada se to desilo. Onda možete da zamislite da to nosiš u sebi i da te to boli", počeo je Stanković o svom velikom prijatelju na konferenciji za medije.

"Ne mogu da nađem prave reči da se to opet dešava, a poznavajući Sinišu znam da će biti duplo jači u toj borbi nego što je bio prvi put. Kao što je sam rekao 'igraću u napred', u napred će gledati da sve uradi da se ne bi došlo do ozbiljnijih posledica, kao što je to bilo prvi put. On je spreman na sve što ga očekuje."

Stanković je otkrio i da su njih dvojica dugo pričali o "Mihinoj" situaciji.

"Pričali smo dosta, imali smo jaku bitnu utakmicu kada sam saznao to jutro i kada mi je rekao. Pogodilo me je jako i dosta je stresno, ali sigurno da je njegovoj familiji i najbližima mnogo gore. Samo oni znaju kroz šta je Siniša direktno prolazio, jer su bili pored njega. Sem ljubavi i poštovanja prema njemu i misli koje imam, to je jedino što mogu da mu pošaljem. Gledaću da što pre da odem do Bolonje da ga vidim. Šaljem mu puno ljubavi i mnogo podrške", zaključio je Stanković.