Evo kada se vraća

SINIŠA SE JAVIO IZ BOLNICE, MISLI SAMO O FUDBALU: Davao instrukcije igračima pred derbi, pa im otkrio kada se vraća!

Autor Nikola Lalović

Prema njegovim očekivanjima terapija neće potrajati kao prošli put.

Izvor: Profimedia

Siniša Mihajlović se ponovo bori sa leukemijom, nakon 'što je ovu opaku bolest uspeo da pobedi 2019. godine. Oglasila se njegova porodica i pružila mu podršku, a Bolonja je rešila da mu ponudi novi ugovor dok je on u bolnici. 

Srpski trener ipak ne planira da odustane od posla ni na sekund, pa je tako iz bolnice Sant'Orsola zvao svoje igrače pred meč sa Milanom. "Sportmedijaset" javlja da je želeo lično da se obrati i onima koji su bili sa svojim nacionalnim timovima kada je on objavio da je ponovo bolestan. 

Kako navode italijanski mediji Mihajlović se preko video linka iz bolnice javio svim igračima i kompletnom stručnom štabu i prvo je objasnio sve buduće korake u njegovoj terapiji. Navodno je istakao da ga na klupi neće biti nekoliko nedelja. 

Takođe pred meč sa Milanom koji Bolonju očekuje u ponedeljak od 20:45, a Mihajlović je naglasio da od svih traži maksimalnu požrtvovanost iako neće biti na klupi. Na "Meaci" će ga u ponedeljak menjati njegov asistent Emilio De Leo, koji je preuzeo posao prvog trenera i pre tri godine.