PRIZNAO

"DA LI ZNAM NEKE IGRAČE SRBIJE? ISKRENO, NE": Selektor Kameruna ŠOKIRAO izjavom - imao je neobično objašnjenje!

Autor Nebojša Marković

Mnogi pamte Rigoberta Songa iz igračkih dana, a sada će u ulozi selektora igrati protiv Srbije na Svetskom prvenstvu.

Izvor: MN Press/YouTube/RTS Sajt - Zvanični kanal/Printscreen

Reprezentacija Srbije igraće na Svetskom prvenstvu u Kataru u grupi "G" protiv selekcija Brazila, Švajcarske i Kameruna.

I dok je svima fokus na meču protiv Brazilaca i revanšu protiv Švajcaraca za poraz pre četiri godine, najmanje se priča o Kameruncima. A očigledno je i da u Kamerunu ne znaju gotovo ništa o "orlovima", makar sudeći po izjavi njihovog selektora.

Srbija je saznala satnicu svojih mečeva, kao i na kojim stadionima će igrati u Kataru, a za to vreme, selektor Kameruna Rigobert Song nije imao problem da bude iskren po pitanju onoga što zna o našoj selekciji.

On je u razgovoru za "RTS" poručio da ne zna ni za jednog srpskog fudbalera, što je zaista iznenađujuće, imajući u vidu veliki broj naših igrača u najjačim evropskim ligama.

"Iskreno, ne. Sada ću tražiti više informacija, selektor sam tek mesec dana. Radiću sa svojim stručnim štabom da znamo sa kime ćemo tačno igrati i napravićemo dobru pripremu", rekao je Song, inače nekadašnji fudbaler Liverpula, Vest Hema i Galatasaraja.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

On kaže da je ova grupa jedna od najtežih na Mundijalu.

"I ja mislim da je najteža. U današnjem fudbalu nemate slabe grupe, svaka ima kvalitet da nešto učini. Nadam se da će biti veoma dobro takmičenje jer, svaka grupa koju vidite, ima dobre timove i svi žele da pobede. Sada svi imaju dobru pripremu za turnir i imaće samopouzdanje. Svako dolazi da ovde uradi nešto i volim ovo takmičenje zbog borbe", dodao je Song u izjavi za "RTS".

Inače, Srbija i Kamerun će igrati na stadionu "Al Džanub" 28. novembra u 11.00 po našem vremenu, a evo kako izgleda stadion na kojem će se sastati: