Uživo

ZVEZDA DOBILA POSLE HAOSA U NIŠU – KATAI REŠIO HET-TRIKOM: Nervoza i crveni karton, pa PETARDA i vrh tabele!

Brzo su poveli crveno-beli, a onda je nastao pravi haos na terenu! Ipak perfektna partija Aleksandra Kataija donela je vrh tabele crveno-belima.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda je još jednom pobedom zadržala vrh tabele i uspela da se približi cilju, a to je osvajanje titule u prvenstvu Srbije. 

Počelo je odlično po crveno-bele pošto je vrlo brzo Aleksandar Katai doneo vođstvo gostima, ali onda je nakon greške zadnje linije crveno-belih Stefan Mitrović izjednačio. Ipak crveni karton za štopera domaćina Milana Savića u 42. minutu bio je prekretnica ovog meča. 

RADNIČKI - CRVENA ZVEZDA 1:5 (1:1)
/Katai 25, 48, 61, Ben 75, Krstičić 86; Mitrović 33/

Već na samom startu drugog poluvremena videlo se da ne može domaća ekipa da izdrži sa igračem manje protiv aktuelnih šampiona. Već nakon tri minuta igre Katai je pogodio za 2:1, a kada je iskoristio sjajan centaršut Rodića i drugi put dao gol na njegovu asistenciju posle sat vremena igre sve je bilo gotovo.

Tu nije stao sjajni vezista crveno-belih pošto je nakon kornera u 75. minutu glavom dodao loptu do El Fardu Bena koji je postigao četvrti gol crveno-belih. 

Poslednji pogodak delo je rezerviste Nenada Krstičića koji je iskoristio sjajan pas Milana Pavkova, a onda je fintom izbacio golmana Radničkog iz igre i samo zakucao loptu u mrežu. 

Sada Crvena zvezda ima 78 bodova koliko ima i Partizan i na kolo do kraja regularnog dela prvenstva nalazi se na prvom mestu na tabeli.  

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt
18:06

KRAJ!

Pobeda crveno-belih!  Iako je posle prvih 40 minuta delovalo da će ovo biti dramatičan meč posle crvenog kartona za Radnički crveno-beli su na krilima sjajnog Kataija došli do pobede i vrha tabele!

RADNIČKI - CRVENA ZVEZDA 1:5 (1:1) 
/Katai 25, 48, 61, Ben 75, Krstičić 86; Mitrović 33/

18:02

86. minut: Krstičić za 5:1!

Pukla je "petarda" u Nišu! Pavkov je poslao sjajan pas ka vezisti svog tima, a sjajnom fintom je Krstičić izbacio Dujmovića.

Na kraju mu nije bilo teško da postigne gol. 

17:58

82. minut: Katai zaslužio odmor

Napušta teren Katai, menja ga Krstičić. Ulaze takođe i Nemanja Motika i Marko Gobeljić, a van terena idu Milan Rodić i Seku Sanogo. 

Izvor: MNPress

17:57

81. minut: Velika šansa za Radnički!

Loše je reagovao Milan Borjan u ovoj situaciji, ali je lopta došla do Ćirkovića koji je promašio i poslao loptu pored stative.

17:50

75. minut: Tačka na meč - 4:1!

Sada pogađa El Fardu Ben!

Centrirao je Kanga iz kornera, a Aleksandar Katai je glavom prosledio loptu na drugu stativu gde je El Fardu Ben samo prosledio loptu u mrežu. 

17:49

74. minut: Gelor Kanga!

Dobio je loptu na ivici 16 metara vezista Crvene zvezde, šutnuo sa ivice kaznenog prostora, ali nije bio precizan. 

17:47

70. minut: Povreda Milana Borjana!

Primio je loptu golman Crvene zvezde, a onda je prosledio na desnu stranu i odmah se uhvatio za zadnju ložu. Medicinski tim Crvene zvezde je odmah dotrčao na teren i za sada je omogućio Borjanu da nastavi meč. 

17:37

62. minut: HET TRIK! 3:1

Katai daje svoj treći gol u Nišu! Velika greška Dujmovića! 

Prošao je po levoj strani Milan Rodić, centrirao, a Aleksandar Katai je opet glavom šutirao, Lopta je pala tačno ispred Dujmovića i onda mu se iz ruku izmigoljila pravo ka mreži!

Izvor: MNPress

17:35

58. minut: Velika greška Dragovića!

Poslata je duga lopta ka Mićibućiju, a Aleksandar Dragović je promašio loptu pri pokušaju da izbaci loptu van terena. 

Ipak stigao je tu loptu Strahinja Eraković i na kraju je izbacio u aut. 

17:30

54. minut: Ponovo preti Radnički!

Iako je potpuno sam na polovini Zvezde Japanac Mićibući je uspeo da sebi napravi situaciju za šut, čak je i namučio Borjana, ali nije bilo nikoga da pritrči i ubaci loptu u gol. 

Video je da pomalo škripi u veznom redu Dejan Stanković pa je umesto Ohija u igru uveo Srnića. 

17:26

50. minut: ŠTA RADI KANGA???

Neverovatno šta je sada uradio Gelor Kanga. Bio je prvi u kontri Crvene zvezde, čak trojica igrača Zvezde su bili iza leđa odbrane rivala, a vezista iz Gabona je na kraju u lošem momentu uputio loptu ka Benu i sviran je ofsajd. 

17:23

48. minut; KATAI! GOL! 2:1

Drugi gol Kataija! 

Dosta slab centaršut sa leve strane, ali uspeo je da u skoku bude najbolji Strahinja Eraković! Lopta je stigla do Mlađovića koji je loše reagovao i Katai je ubacio loptu u mrežu!

17:22

DRUGO POLUVREME!

Bitna izmena na startu, umesto Mirka Ivanića u igru ulazi El Fardu Ben. 

Dva kornera na startu drugog dela igre, ali oba puta nisu uspeli da naprave šansu iz udarca iz ugla. 

17:10

Evo gola Radničkog

Ako se pitate zašto je priznat, sve je objašnjeno ovde. 

17:06

KRAJ POLUVREMENA! Mnogo uzbuđenja!

Na kraju je prvo poluvremen završeno nerešenim rezultatom 1:1, a videli smo svašta u ovih 45 minuta. 

Povela je preko Kataija Crvena zvezda, onda je Radnički izjednačio, iako je Stefan Mitrović bio iza leđa defanzivaca crveno-belih. Ipak loptu koja je išla ka njemu kačio je Strahinja Eraković i zbog toga je gol priznat.

Do kraja poluvremena smo videli i crveni karton jer je štoper domaćih Milan Savić dobio drugi žuti karton.

16:59

40. minut: Traži se crveni karton! I da, Radnički je sa 10 igrača!

Saviću je pre nekoliko minuta sudija pokazao žuti karton, a sada je jako grubo startovao na Kataiju! Posle dužeg premišljanja Savić dobija drugi žuti karton! 

Radnički će imati igrača manje!

Dejan Stanković je dobio žuti karton jer je protestovao jer nije odmah pokazan crveni. Odmah je počeo da prigovara, pa je prvo on dobio žuti karton, a tek onda je sudija Milanu Saviću pokazao drugi žuti. 

Haos na meču Zvezde
Izvor: YouTube/Arena sport TV

16:58

38. minut: Kakva zbrka!

Kakva je ovo bila šansa! Posle prekida Kange velika zbrka pred golom Radničkog, nekoliko igrača Zvezde je probalo, ali nije dalo gol!

16:53

35. minut: Kako je ovo bio gol?

Stefan Mitrović je bio daleko iza zadnje linije Crvene zvezde, Strahinja Eraković je zakačio tu loptu i promenio joj pravac, pa je zbog toga pogodak priznat! 

16:52

1:1 STEFAN MITROVIĆ! Radnički izjednačio!

Sjajna kontra u dva poteza i Stefan Mitrović je izjednačio! 

16:43

25. minut: GOOOL! 1:0 za Zvezdu!

Strelac je Aleksandar Katai!

Milan Rodić je uspeo da stigne loptu sa leve strane, da pogleda, a onda je poslao perfektan centaršut za Kataija. Sam je bio na pet metara vezista Zvezde, a onda je zakucao loptu glavom u mrežu. 

16:35

17. minut: Kakva šansa...

Prošao je Katai, izblokiran je, a lopta je došla do Pavkova na samo 4-5 metara od mreže Dujmovića. Ipak, nije dobro primio tu loptu. 

Izvor: MN Press

16:30

14. minut: Nova šansa za Radnički!

Probao je Mesarović! Dobio je loptu na ivici 16 metara Crvene zvezde, poslao je Stefan Mitrović loptu, ali je Mesarović na kraju prebacio gol Milana Borjana. 

U narednom napadu Stefan Mitrović je opet bio u prodoru, ali ga je ponovo zaustavio sjajnim startom Strahinja Eraković. 

16:30

13. minut: Katai...

Probao je sa 30 metara vezista Crvene zvezde, ali je šutirao iz slobodnog udarca preko gola. U narednom napadu je probao Katai iz igre ali je sada Dujmović odbranio. 

Izvor: Printscreen/Arena Sport

16:26

7. minut: Preti Radnički!

Jamkam je poslao upotrebljivu loptu ka Mićibućiju, ali Japanac nije uspeo da centrira, pa je lopta morala nazad. Ipak nakon kruženja oko šesnaesterca crveno-belih poslata je jako nezgodna lopta ka Erakoviću koji je morao da je pošalje u korner.

Na kraju faul Savića u pozicioniranju i u duelu sa Aleksandrom Dragovićem.

16:19

1. minut: Počelo je!

Na samom startu Crvena zvezda je probala da napadne, ali je faul u napadu prekinuo prvu akciju na meču. U drugom napadu Katai centrira, ali daleko od Ohija ide ta lopta. 

Izvor: MN Press

16:17

Počinje minutom ćutanja

Minut ćutanja za nastradale rudare u rudniku mrkog uglja Soko na startu. 

Slava im. 

16:00

Sećamo se penal drame!

Prošli put kada su ovi timovi igrali sastali su se u kupu, kada je Crvena zvezda otišla dalje tek posle izvođenja jedanaesteraca. 

Gelor Kanga je na tom meču promašio penal u prvom poluvremenu, a onda je tek posle bravura Milana Borjana tim Dejana Stankovića prošao dalje.

Izvor: MN Press

15:26

Evo i kako će Radnički napasti!

RADNIČKI NIŠ (4-2-3-1): Dujmović - Aksentijević, Vujadinović, Savić, Jamkam - Pavlov, Kovačević - Mićibući, Mesarović, Mlađović - Mitrović.

15:26

Evo sastava Zvezde!

Iako je bilo najava da ga neće biti kapiten crveno-belih Milan Borjan je među stativama. "Bonus" je Eraković, a u napadu su dva špica. 

CRVENA ZVEZDA (4-4-2): Borjan - Gajić, Eraković, Dragović, Rodić - Katai, Kanga, Sango, Ivanić - Ohi, Pavkov.

14:13

Čekamo meč u Nišu!

Crvena zvezda je uspela da stigne do prvog mesta na tabeli Superlige Srbije, ali s obzirom da imaju isti broj bodova kao Partizan, nema mesta greškama. 

Sada idu na tradicionalno teško gostovanje u Nišu, a u poslednjih nekoliko mečeva ova dva tima uvek je bilo neizvesno. 

Ukratko

  • Het-trik Aleksandra Kataija, a uz to i asistencija
  • Radnički sa igračem manje celo drugo poluvreme
  • Vrh tabele za tim Dejana Stankovića
učitaj još +