U METU!

SERGEJ PREVARIO VAR I DONEO POBEDU! Srbin jednim potezom nadmudrio sve, pa TRI minuta čekao sudiju da donese odluku!

Autor Nemanja Stanojčić

Srpski reprezentativac je na sjajan način prevario čuvare i postigao važan gol za Lacio.

Izvor: Arenasport/printscreen

Lacio nastavlja borbu za Evropu. Za razliku od nekih timova koji su gubili bodove protiv Sasuola, oni to nisu dozvolili. Upisali su pobedu, tri boda i nastavili trku za gornji deo tabele.

Na "Olimpiku" su došli do trijumfa - 2:1 (1:0). Ovi bodovi im bar do sutra i utakmice Rome i Atalante donosi petu poziciju koja vodi u grupnu fazu Lige Evrope. Gol vredan trijumfa postigao je sjajni Sergej Milinković-Savić.

Manuel Lazari je u 17. minutu doneo vođstvo domaćinu, a onda je u 51. srpski reprezentativac zatresao mrežu. Luis Alberto je izveo slobodan udarac, Sergej je pogodio gol, proslavio sa saigračima, a za to vreme su gosti protestovali i pokazivali da je bio u ofsajdu.

Usledila je provera iz VAR sobe koja je trajala tri minuta i tek onda je sudija Rapuano pokazao ka centru i da se gol priznaje. Milinković-Savić je pravovremenim utrčavanjem ipak uspeo da izbegne ofsajd zamku i da postigne veoma važan gol. Po trenutnom učinku je upisao deveg tolova i devet asistencija i po tome je najbolji u Seriji A.

U četvrtom minutu nadoknade je Traore uspeo samo da ublaži poraz, a u 85. je Sergej izašao iz igre. U sledećem kolu njegov tim gostuje Đenovi.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt