Jedva čekamo!

PIKSI OTKRIO O ČEMU SANJA - "NIKO NE MOŽE DA MI ZABRANI": Selektor ima veliki plan za Katar, 60 godina to nismo uspeli!

Autor Dušan Ninković

Selektor Dragan Stojković misli o Mundijalu i dok spava, a u snovima mu se javi veliki uspeh fudbalske reprezentacije u Kataru.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Selektor Fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković obećao je plasman u Katar čim je preuzeo nacionalni tim, a nakon pobede u Portugalu koja nas je odvela na Mundijal najavio je pomeranje granice. Kako je Piksi nekoliko puta isticao, cilj Srbije nije da ode na Svetsko prvenstvo, odigra tri meča, lepo se provede i vrati kući.

Od ranije smo znali da Orlovi neće biti zadovoljni pukim učešćem u grupnoj fazi, a selektor je po prvi put malo konkretnije otkrio šta će biti cilj Srbije u novembru i decembru! Po rečima legende našeg fudbala - polufinale bi bilo rezultat po meri!

To niko ne može da zabrani čoveku koji se ne zadovoljava malim stvarima, pa je tako iskoristio priliku i da dodirne trofej tokom ceremonije...

"Sanjam Katar i polufinale! Moramo da rešimo neke prepreke da bismo došli u TOP četiri. Niko nema prava da mi brani da sanjam o tome. Ja to želim, ja to hoću. Učiniću sve da dođem do tog cilja. Da li ćemo doći, ne znam. Da znam igrao bih kladionicu i bio bogat čovek. Ništa ne bih radio i popunjavao bih tikete, iako nikada nisam igrao kladionicu", rekao je selektor.

Što se tiče protivnika Srbije, Piksi je već rekao da se Brazila ne plaši, a slično je i sa svim ostalim timovima.

"Svakako ćemo svima napraviti problem. Ne dolazimo u Katar sa belom zastavom. Ne bojimo se bilo koga, apsolutno. Niko nema krila da bi leteo. To su utakmice 11 protiv 11. Treba da veruješ u sebe i ono što radiš", dodao je Dragan Stojković.