Spektakl!

JUVENTUS ZBOG VLAHOVIĆA MENJA FORMACIJU - NIKADA NISU BILI OPASNIJI: Alegri protiv Intera sa 3 napadača!

Autor Dušan Ninković

Zna italijanski trener da je ovo poslednja šansa za napad na titulu, pa će Vlahović, Morata i Dibala zajedno na teren.

Izvor: Profimedia/ANSA/ALESSANDRO DI MARCO

Juventus ima poslednju šansu da uhvati šampionski voz. Kako bi ostali u trci za osvajanje Serije A, igrači crno-belog kluba iz Torina večeras moraju da savladaju Inter i tako nastave potera za tri prvoplasirana tima.

Da bi sačuvali šanse za titulu, Juventus će morati da napadne. To znači i izuzetno ofanzivan sastav od početka meča, a italijanski mediji najavljuju da će se na terenu naći Paulo Dibala, Alvaro Morata i Dušan Vlahović!

Totalna ofanziva crno-belih donela bi i promenu formacije, pa bi Alvaro Morata dobio ulogu levog krila, Paulo Dibala bi zaigrao iza vlahovića, a Huan Kuadrado na desnom boku. Time bi se obezbedila dovoljna podrška srpskom napadaču, od kojeg će se očekivati da reši derbi.

Neće imati lak zadatak, a to zna i maks Alegri. Iskusni italijanski trener pred utakmicu je dao izjavu kao da se oprostio od titule, iako njegovi potezi ne govore u prilog tome.

"Inter je i dalje favorit za osvajanje Skudeta, barem do sutra uveče…”, rekao je trener Juventusa Alegri za DAZN i dodao:

"Jasno je da Milanu ide jako dobro, kao i Napoliju, i mislim da će osvajač Skudeta biti jedan od ta tri tima. Znamo da nam je izazov da se plasiramo u Ligu šampiona. Ima još mnogo bodova za osvojiti i moramo ostati fokusirani. Na sreću, ovo je meč koji se priprema na psihološkom nivou, ne moram da ih teram da se osećaju motivisanim i koncentrisanim."

Meč Juventusa i Intera igra se u Torinu od 20:45, a ima ogroman rezultatski značaj za obe ekipe.