Promene!

IGRAO ZA DINAMO I ZVEZDU, SAD PREUZIMA BANJALUČKI BORAC! MONDO saznaje: Šampion BiH dobija 4. trenera u sezoni!

Autor Dušan Ninković

Kolege iz Banjaluke saznale su ko će biti četvrti trener Borca u tekućoj sezoni.

Izvor: MN Press

Nemanja Miljanović debitovao je na klupi Borca u Prijedoru, a tamo je i završio svoj trenerski mandat. Borac je uručio otkaz Miljanoviću nakon remija 2:2 sa Rudarom, saznaje banjalučka redakcija MONDA.

Kako javljaju kolege iz Banjaluke, već je poznato i da će na užarenu klubu Borca sesti legenda jugoslovenskog fudbala, nekadašnji golman Dinama, Crvene zvezde i reprezentacije. Reč je o Tomislavu Ivkoviću, čoveku koji trenutno obavlja ulogu sportskog direktora.

On će malo modifikovati ulogu koju trenutno ima, pa će do kraja tekućeg prvenstva voditi računa i o prvom timu aktuelnog šampiona Bosne i Hercegovine. Očekuje se da iskusni trener koji je nedavno samostalno predvodio sarajevski Željezničar stabilizuje ekipu pred najbitnije mečeve u prvenstvu.

To je trenutno neophodno Borcu, koji je pored kiksa u Prijedoru šokantne leiminisan iz Kupa BiH, takmičenja koje je na početku sezone označeno kao prioritet. Ceh tim rezultatima platio je Nemanja Miljanović koji je na 24 utakmice na klupi Borca zabilježio 13 pobjeda, 9 remija i dva poraza.

Još se čeka zvanična potvrda, a da se nešto vanredno dešava u redovima aktuelnog šampiona BIH govori i činjenica da je današnji trening pomjeren za sutra u 11 časova.

Borac će tako dobiti četvrtog trenera u sezoni 2021/22, nakon Marka Maksimovića, Zorana Kize Milinkovića i Nemanje Miljanovića.