UPOZNAJTE JE

NE PRATI FUDBAL, ALI PRAVI "NAJBOLJI KLUB NA BALKANU" Nova direktorka posrnulog velikana YU fudbala - rok je DVE godine!

Autor Milutin Vujičić

Ima iskustvo, ali sada je potrebno da ga primeni na fudbal.

Izvor: Instagram/ayla_alimanovic

Nije naročito uobičajeno da su žene na visokim funkcijama u muškom fudbalu, posebno na Balkanu, ali Ajla Alimanović spremna je da "razbije predrasude" u FK Sarajevu.

"Bordo" tim je poslednju šampionsku titulu osvojio u sezoni 2019/20, potom su bili vicešampioni, dok su ove sezone daleko od prve pozicije na tabeli. Trenutno "drže" četvrto mesto, ali Ajla Alimanović tvrdi da ne samo što će postati dominantni u Bosni i Hercegovini, nego i u čitavom regionu.

"Predsednik Ismir Mirvić je došao da od Sarajeva za dve godine napravi najbolji klub na Balkanu i to ćemo i biti ili ne treba ni da budemo tu. Transparentno ćemo komunicirati o tome što radimo. Svake nedelje ili meseca, ako je potrebno. Vratićemo poverenje u Sarajevo", poručila je Ajla za "Klix.ba".

"Planovi su jasni - Sarajevo će biti najbolji BiH klub i najbolji BiH brend i naši poslovni uspesi pratiće sportske".

Zanimljivo je da Ajla odavno ne prati fudbal, našalila se i dodala je da je poslednji Ronaldo kog prati "Zuba", ali poručuje da je spremna da uči i da će učiniti sve da Sarajevo zablista.

Ajla Alimanović je rođena u Sarajevu. Magistrala je mendžment i poseduje više od 15 godina iskustva na pozicijama CEO-a različitim kompanijama.

Pogledajte i fotografije Ajle Alimanović.

Tagovi