PRAVI OTAC

KAD VIDITE KOLIKO NOVCA RONALDO ŠALJE GEORGINI PAŠĆETE U NESVEST: Zarađuje ogroman novac, ali zbog jedne stvari ne štedi

Autor Milutin Vujičić

Kristijano Ronaldo je jedan od najplaćenijih igrača na svetu, a ogroman novac šalje svojoj devojci Georgini i deci u Portugal.

Izvor: Instagram/georginagio

Kristijano Ronaldo je već godina u vezi sa Georginom Rodrigez, a nije nikakva tajna da oboje potiču iz skromnih porodica dok sada "plivaju" u milionima. Sve to je rezultat njihovog velikog rada, a posebno Ronaldo nije zaboravio na svoje početke i zbog toga želi svojoj deci sve da obezbedi.

"El Nacional" prenosi da Kristijano Ronaldo tako čak 100.000 evra mesečno od zarade u Mančester junajtedu "šalje kući" kako bi Georgina rasporedila novac njoj i deci.

Ako vam to deluje mnogo, vredi reći da Ronaldo u Mančester junajtedu mesečno zarađuje 500.000 evra, što će reći da otprilike dvadeseti deo novca namenjuje porodici za redovne troškove. Na sve to i Georgina solidno zarađuje, što je otkriveno u dokumentarnom filmu o njoj na "Netflixu".

Atraktivna devojka Kristijana Ronalda na Instagramu ima skoro 37 hiljada pratilaca, a to dobro zna da unovči. Reklamira kompanije, uglavnom modne marke, a od toga privređuje desetak hiljada evra mesečno.

Najveći deo novca izdvajaju na decu da ne osete nedostatke, ali vole i sami da se počaste i da žive u luksuzu.