Pobednik!

SINIŠA MIHAJLOVIĆ SE BORI KAO LAV! Oglasio se iz bolnice, uputio snažnu poruku - NEMA predaje!

Autor Nikola Lalović

Srpski stručnjak Siniša Mihajlović javio se svom timu iz bolnice nakon velikog boda u meču sa MIlanom.

Izvor: Profimedia

Fudbaleri Bolonje prvi put su morali na teren bez Siniše Mihajlovića na klupi. Nakon što je objavio da je ponovo bolestan i da mu se leukemija vratila, srpski stručnjak je otišao na lečenje.

Ipak pred meč sa Milanom razgovarao je sa ekipom i dao im jasne instrukcije za tu utakmicu, a sve to je upalilo. Njegov tim je izdržao i odigrao nerešeno 0:0 sa liderom na tabeli. Na klupi ga je zamenio njegov asistent Emilio De Leo, koji je nakon meča otkrio da se Mihajlović javio ekipi video linkom. 

"Trener je razgovarao sa ekipom posle meča, imali smo direktan video poziv. Čestitao nam je, a tim je bio veoma zadovoljan. Mihajlović je bio jako ponosan i srećan, ugrejao nam je srce", rekao je De Leo.

On je otkrio da je posle velikog osvojenog boda srpski trener imao načina da dodatno motiviše svoj tim.

"Ovo je teško vreme za nas, a Mihajlović nas je zamolio da se ne predajemo ni jednog momenta, kao što se i on ne predaje", dodao je on.

Na ovom meču Milan je šokirao novim dresovima, Zlatan Ibrahimović se povredio u dramatičnom sudaru, a Bolonja je do bodova došla velikom borbenošću, ali i pametnim taktičkim odlukama.

"Sorijano je bio povređen, ali hteli smo tri vezna igrača da se suprotstave Milanu, Takođe smo bili hrabri sa krilima, jer se oni nisu previše spuštali nazad", naglasio je De Leo.