OPA

DILETA LEOTA OTKRILA TAJNU SVOG BRUTALNOG IZGLEDA: Sve je do DVE stvari - Da nisam novinar, osvajala bih medalje! (FOTO)

Autor Nebojša Marković

Poznata italijanska novinarka je uvek u centru pažnje tamošnjih medija.

Izvor: Instagram/dilettaleotta/Printscreen

Ona je jedna od najlepših i najpoznatijih sportskih voditeljki na svetu. Diletu Leotu na Instagramu prati preko 8.000.000 ljudi, a atraktivna plavuša često je meta italijanskih tabloida.

Tako su je jedno vreme povezivali sa Zlatanom Ibrahimovićem, a ona je sada u intervjuu za "Gazeta delo sport" otkrila više detalja o sebi.

Dileta je novinarka koja prati italijansku Seriju A za televiziju "DAZN", a kaže da bi se verovatno profesionalno bavila sportom da je birala drugu karijeru.

"Sa porodicom sam išla na skijanje i bavila se sportom. Da nisam novinar, verovatno bih bila sportistkinja i osvajačica medalja. Trening je obavezan za mene, nudi mi mogućnost da ostanem u balansu. Pokušavam da treniram tri puta nedeljno, bavim se jogom dva puta, a tu je i bodifit. Treba mi najmanje 20 minuta dnevno", rekla je Dileta.

Ona svojim izgledom očarava muškarce širom sveta, a kako kaže, ne brine previše o tome šta jede.

"Ne pratim određenu dijetu. Jedem dobro i obraćam pažnju na ishranu tokom nedleje, posebno tokom vikenda, kada odlazim na večeru sa prijateljima. Teško je jer umem da popijem čašu vina."

Upitana o trci za prvaka Italije, Dileta je iskusno izbegla da kaže za koga će navijati.

"Šampionat je vrlo uzbudljiv. Svakog vikenda Napoli, Milan i Inter menjaju pozicije i bore se za prvo mesto. Napoli i Milan imaju potrebno iskustvo da se bore sa Interom. Takođe, obratite pažnju i na Juventus koji će se, posle eliminacije iz Lige šampiona, okrenuti Seriji A. Mislim da ćemo do poslednjeg momenta čekati da vidimo ko će biti šampion", poručila je Dileta Leota.