Uživo

ZVEZDA DO POLUFINALA SA PENALA: Drama, crveni kartoni i briga za Stankovića pred DERBI!

Fudbaleri Crvene zvezde uspeli su da se plasiraju u polufinale Kupa Srbije, nakon pobede protiv TSC-a.

Izvor: MNPress

Crvena zvezda je pobedila TSC i postala poslednji polufinalista Kupa Srbije u sezoni 2021/22, a 11. maja će igrati polufinale ovog takmičenja!

Ekipa Dejana Stankovića na svom terenu je savladala TSC (4:0), a do krucijalne prednosti na ovom meču stigli su sa bele tačke. Aleksandar Katai je već u sedmom minutu realizovao kazneni udarac, a El Fardu Ben je u 56. minutu duplirao prednost na isti način.

Crvena zvezda - TSC 4:0 (1:0)
/Katai 7, Ben 56, 80, Ivanić 74/

Do kraja susreta se u strelce upidsao Mirko Ivanić, koji je nakon duplog pasa sa Benom pogodio gol udarcem sa dvadesetak metara, a čini se da je Jorgić tada mogao bolje da reaguje. Golman gostujućeg tima četvrti put je kapitulirao desetak minuta pre kraja meča, kada je El Fardu Ben drugi put pogodio mrežu.

Posle obaranja Pavkova u 55. minutu isključen je Ifet Đakovac, nešto kasnije je direktan crveni karton dobio rezervni golman Nenad Filipović, a treba istaći i da je trener gostiju Žarko Lazetić opomenut na ovom meču. Mladi stručnjak već je u drugom minutu susret dobio žuti karton! Možda baš zato nije želeo da komentariše nijedan od detalja sa meča.

Žuti karton dobio je i njegov kolega na domaćoj klupi. Stanković se uključio u sukob Kataija i Nemanje Petrovića, a Lazar Lukić kaznio je svu trojicu aktera te borbe. Imao je arbitar težak meč, pošto je susret obeležio veliki broj faulova i žutih kartona, posebno u prvom delu susreta.

Već u uvodnim momentima meča povređen je Gelor Kanga. Gabonca je nagazio Bočkaj, a Stanković u devetom minutu na teren poslao Nenada Krstičića. Kako je trener Zvezde istakao nakon meča, Kanga je dobio udarac i nije bilo potrebno rizikovati sa njim. Sledi važan meč protiv Radničkog, a zatim i derbi protiv Partizana u prvoj rundi plej-ofa.

Meč u četvrtfinalu Kupa Srbije obeležili su i navijači domaćeg tima koji su poslali poruku Siniši Mihajloviću koji se ponovo bori protiv leukemije.

20:40

SVI REZULTATI KUPA SRBIJE!

Odigrana su sva četiri četvrtfinalna susreta u Kupu Srbije i poznati su učesnici polufinala.

Novi Pazar - Metalac 1:0 (1:0)
/Čečarić 21/

Partizan - Loznica 2:0 (2:0)
/Gomeš 33, Marković 45+1/

Rad - Vojvodina 0:4 (0:4)
/Vukčević 10, Simić 17, Topić 25, Zukić 45/

Crvena zvezda -TSC 4:0 (1:0)
/Katai 7, Ben 56, 80, Ivanić 74/

20:35

Pogledajte poslednji gol na meču!

Konačnih 4:0 postavio je El Fardu Ben u 80. minutu susreta. Ovako je to bilo:

Crvena zvezda - TSC 4:0, Ben
Izvor: YouTube/Arenasport

20:30

Pogledajte gol Ivanića!

Ovako je Mirko Ivanić povisio na 3:0.

Crvena zvezda - TSC 3:0, Ivanić
Izvor: YouTube/Arenasport

20:25

KRAJ - 4:0!

Ubedljiv trijumf crveno-belih. Prva dva pogotka postigli su sa bele tačke, a naredna dva- za potvrdu polufinala, iz igre.

Strelci su bili Aleksandar Katai, El Fardu Ben koji je dva puta tresao mrežu i Mirko Ivanić.

Pogledajte detalje sa meča:

20:16

80. minut - GOOOL, Ben!

Četvrti gol Crvene zvezde na večerašnjem meču i drugo pogodak Bena. Pobegao je odbrani momak sa Komorskih Ostrva, iskoristio dodavanje Pavkova i savladao Jorgića.

Izvor: MN Press

20:14

78. minut - Tri izmene TSC-a

Žarko Lazetić je napravio prve izmene na meču, a odmah je promenio trojicu fudbalera. Umesto Petrovića, Banjca i vukića na terenu su Nemanja Krsmanović, Dejan Milićević i Martin Mirčevski.

20:10

75. minut - Dve izmene Zvezde!

Završio je Dejan Stanković sa promenama, a kada je njegov tim stigao do sigurne prednosti izveo je dvojicu najboljih. Umesto Kataija i Ivanića na terenu su Petar Stanić i Nemanja Motika.

20:10

74. minut - GOOOL, Ivanić!

Treći gol Zvezde večeras, a prvi koji nije sa penala. Mirko Ivanić pogodio je mrežu TSC-a nakon što je odigrao dupli pas sa Benom, a zatim se sjajno namestio za udarac sa dvadesetak metara.

20:08

Pogledajte drugi gol Zvezde!

Ovako je Đakovac oborio Pavkova, a ben pogodio sa bele tačke:

Crvena zvezda - TSC 2:0, Ben
Izvor: YouTube/Arenasport

19:56

60. minut - Crveni karton za Filipovića!

Rezervni golman TSC-a dobio je crveni karton dok je sedeo na klupi gostujućeg tima. Glavni arbitar Lazar Lukić iskoristio je prekid kako bi otišao do gostujuće klupi i isključio iskusnog čuvara mreže.

19:51

56. minut - GOOOL, Ben!

Najbolji strani strelac u istoriji srpskog fudbala precizan je sa bele tačke. Izveo je kazneni udarac sigurnije od Kataija, ovog puta Jorgić nije imao šansu.

19:49

54. minut - PENAL ZA ZVEZDU, CRVENI ZA TSC!

Milan Gajić je sjajno pronašao Milana Pavkova, a Ifet Đakovac s leđa oborio snažnog napadača. Vezni fudbaler TSC-a dobio je crveni karton zbog tog prekršaja.

Izvor: MN Press

19:48

53. minut - Ozbiljno preti TSC!

Mnogo su opasniji gosti u uvodnim minutima drugog dela meča. Već nekoliko puta su ulazili u kazneni prostor Milana Borjana, ali nisu stvorili nijedan zicer za sada.

19:40

46. minut - Nastavljen je meč!

Početak drugog dela meča obeležila je i bakljada na severnoj tribini.

19:40

Dvostruka izmena u Zvezdi!

Drugi deo meča igraće El Fardu Ben i Milan Pavkov, a iz igre su izašli Seku Sanogo i Ohi Omoižuanfo.

19:30

Zbog ovoga je Stanković dobio žuti!

Pogledajte sukob Kataija i Petrovića, u koji se umešao i Dejan Stanković. Na kraju su svi dobili žute kartone.

19:26

PODRŠKA MIHAJLOVIĆU!

Severna tribina stadiona Crvene zvezde ima poruku za Mihu, legendu svog kluba. Siniša Mihajlović se ponovo bori protiv leukemije, a navijači Zvezde mu pružaju podršku.

Prethodnih dana nešto slično uradili su navijači Lacija, još jednog kluba za koji je srpski trener igrao.

19:22

Poluvreme - 1:0!

Nekoliko prekida, mnogo tenzije i previše grubih startova za ovakav meč obeležili su prvi deo susreta Crvene zvezde i TSC-a.

Crveno-beli vode od 6. minuta kada je Katai sa bele tačke savladao Jorgića, a od detalja iz prvih 45 minuta treba izdvojiti i žute kartone za obojicu trenera. Lazetić je opomenut zbog protesta već u drugom minutu, a Stanković kada se umešao u sukob na terenu.

19:12

Pogledajte gol sa bele tačke!

Ovako je pogodio Aleksandar Katai, nakon što je Ohi Omoižuanfo oboren u kaznenom prostoru:

Crvena zvezda - TSC 1:0, Katai
Izvor: YouTube/Arenasport

19:03

29. minut - Sukob Kataija i Petrovića!

Nakon jednog duela pored aut-linije živce su izgubili Aleksandar Katai i Nemanja Petrović, a pored njih je žuti karton dobio i Dejan Stanković koji se brzo uključio u ovaj sukob.

Zanimljiva situacija u četvrtfinalu Kupa Srbije, obojica trenera opomenuti su u prvih pola sata meča.

18:58

24. minut - Borjan, pa Katai!

Golman Crvene zvezde izveo je slobodan udarac sa svoje polovine i fantastično pronašao Aleksandra Kataija koji je pobegao odbrani. Lob udarac strelca jedinog gola na ovom meču nije bio precizan.

Izvor: MNPress

18:57

22. minut - Mirniji deo meča

Crvena zvezda je spustila loptu nakon postignutog gola, a TSC najbolji priliku imao pre nekoliko sekundi. Strahinja Eraković je igrao rukom na dvadesetak metara iskosa, ali ubačena lopta nije pronašla nikog od gostujućih fudbalera.

18:43

7. minut - Gelor Kanga je povređen!

Vezni fudbaler iz Gabona dobio je udarac od Bertalana Bočkaja, ali je nakon nekoliko minuta fudbala uspeo da se vrati na teren. Ipak, deluje da je povreda teža nego što se očekivalo. Nakon samo devet minuta igre ulazi Nenad Krstičić, a Gabonac je završio meč.

Izvor: MN Press

18:40

6. minut - GOOOOL, Katai!

Pročitao je Jorgić nameru Kataija, ali je ofanzivac Crvene zvezde bio veoma precizan. Pogodio je sam ugao, po zemlji, a crveno-beli imaju prednost.

18:39

PENAL ZA ZVEZDU!

Nije se igralo ni pet minuta na stadionu Rajko Mitić pre nego što je Tomanović oborio Ohija i "naterao" Lukića da pokaže na belu tačku. Veoma oštro su gosti počeli ovaj meč.

18:37

2. minut - Žuti karton za Lazetića!

Na samom početku meča opomenut je trener gostujućeg tima. On je prigovorio sudiji Lukiću jer je smatrao da su crveno-beli napravili faul u napadu u prvoj akciji na meču.

18:34

Meč je počeo!

Pratimo susret Crvene zvezde i TSC-a.

18:25

Glavni sudija

Pravdu na današnjem meču deliće Lazar Lukić.

Izvor: MN Press

18:15

Rezervisti!

Treneri Dejan Stanković i Žarko Lazetić imaće na raspolaganju i fudbalere koji na početku susreta sede na klupi za rezerve.

Crvena zvezda: Popović, Gobeljić, Pankov, Đurić, Krstičić, Stanić, Motika, Radulović, Ben, Živković, Pavkov

TSC: Filipović, Ćalušić, Milićević, Mirčevski, Krsmanović, Svilar, Šušnjar, Bubakar, Dolmagić, Ratkov

18:00

POSTAVE!

Crvena zvezda: Borjan - Gajić, Eraković, Dragović, Rodić - Sanogo, Kanga - Srnić, Ivanić, Katai - Ohi

TSC: Jorgić - Stojković, Varga, Tomanović, Petrović - Đakovac, Bočkaj - Stanojev, Banjac, Stanojlović - Vukić

17:45

Jednom su već igrali u Kupu Srbije!

Fudbaleri Crvene zvezde i TSC-a već su igrali jedan meč u okviru Kupa Srbije. Bilo je to 21. novembra 2018. godine, a crveno-beli su bili veoma ubedljivi.

Veljko simić je postigao prvi gol, Nikola Stoiljković duplirao prednost, a zaboravljeni Rašid Sumaila autogolom doneo neizvestost. Ipak, drugi gol Veljka Simića i pogodak sa bele tačke Dejana joveljića rešili su pitanje pobednika i postavili konačnih 4:1.

17:20

SVI PAROVI ČETVRTFINALA!

Danas su na programu sve četiri utakmice u ovoj fazi Kupa Srbije:

16:00 Novi Pazar - Metalac

17:00 Partizan - Loznica

18:30 Rad - Vojvodina

18:30 Crvnea zvezda - TSC 

17:05

Drugi meč u sezoni!

Krajem godine, tačnije 16. decembra, TSC je dočekao Crvenu zvezdu u njihovom drugom međusobnom meču ove sezone. I tada smo na terenu videli mnogo uzbuđenja.

Bio je to susret na kojem nije branio Milan Borjan, a odbrana Crvene zvezde brzo kapitulirala i to čak dva puta. TSC je poveo preko Mihajla Banjaca u 7. minutu, Mirko Ivanić je u 15. postigao gol za 1:1, a novu prednost timu iz Bačke Topole doneo je Slobodan Stanojlović u 21. minutu meča.

Do odlaska na odmor pogodio je Milan Pavkov za novo izjednačenje, a isti fudbaler je u nastavku susreta doneo i potpuni preokret Crvenoj zvezdi.

16:55

Prvi meč u sezoni!

Još u ranoj fazi sezone Crvena zvezda i TSC odigrali su prvi meč. Bilo je to 21. avgusta, a na svom terenu Zvezda je slavila pobedu (3:1) nakon preokreta.

Strelac za goste bio je Đuro Zec koji je u međuvremenu napustio klub, poravnao je Nenad Krstičić, a pobedu ekipi Dejana Stankovića doneli su Aleksandar Katai i El Fardu Ben koji su tresli mrežu u drugom delu meča.

Podsetite se detalja sa tog susreta:

16:30

Dobar dan!

Ostanite uz MONDO, od 18:30 pratimo uživo meč Crvene zvezvede i TSC-a u okviru četvrtfinala Kupa Srbije.

Ukratko

  • Crvena zvezda - TSC 4:0
  • Četvrtfinale Kupa Srbije
  • Igrali su 2 puta ove sezone
učitaj još +