Vrlo sažet

NEĆU DA DAJEM IZJAVU, DA NE ODEM PREDALEKO! Lazetić odbio da priča posle poraza od Zvezde: Teško je ovde igrati!

Autor Nikola Lalović

Trener TSC-a Žarko Lazetić nije želeo da komentariše poraz svog tima od Crvene zvezde.

Izvor: Arenasport/printscreen

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su TSC u polufinalu Kupa Srbije, a posle poraza svog tima od 4:0 trener gostiju Žarko Lazetić nije želeo da komentariše utakmicu. 

Meč na "Marakani" je bio pun nervoze, Gelor Kanga se povredio, Dejan Stanković je u jednom trenutku uleteo na teren, a sam Lazetić je u drugom minutu meča dobio žuti karton zbog prigovora. Njegov tim završio je meč isključenog igrača u polju - Ifeta Đakovca, kao i bez rezervnog golmana Nenada Filipovića, koji je morao u svlačionicu zbog prigovora.

"Uvek dajem izjave ali ovog puta ja se izvinjavam svima, ne bih da odem predaleko. Čestitam mojim momcima na fenomenalnoj borbi, teško je bilo igrati ovde", rekao je Lazetić za TV Arena sport. 

Što se tiče druge strane, Dejan Stanković je bio zadovoljan viđenim na terenu i javno je pohvalio svoj tim, ali je rekao da je i TSC u Beograd stigao da se nadigrava. 

"Volimo tako da igramo sa takvim protivnicima. Mi znamo naš cilj, to je maksimalan broj utakmica. 4:0 pobediti TSC je fenomenalan rezutlat. Čestitam na pravoj utakmici, takve treba da budu sve utakmice", rekao je Stanković. 

Novinarku je zanimalo stanje Gelora Kange, koji se povredio i morao je da napusti igru u devetom minutu, kada ga je zamenio Nenad Krstičić. 

"Dobio je udarac i nema razloga da reskiramo", kratak je bio Stanković.