Brutalno!

PRELEPA ŽENA FUDBALERA PORUČILA RUSIMA - "ODJE*ITE": Pitali je da promeni jezik, pa im brutalno zapušila usta!

Autor Dušan Ninković

Ukrajinska novinarka Vlada Zinčenko, supruga fudbalera Mančester sitija, u centru pažnje je zbog svoje reakcije.

Izvor: Instagram/v.lada_sedan/printscreen

Već dugo je poznato da supruga ukrajinskog fudbalera Oleksandra Zinčenka nema dlake na jeziku, a ova novinarka ponovo se našla u centru pažnje. Vlada Zinčenko je napravila mini skandal kada je dobila da govori na ruskom, a državljanima zemlje koja ratuje protiv njene domovine poručila da "odjebu".

Bila je to njena reakcija na molbu ukrajinskih medija da nakon razgovora na ukrajinskom kaže i nekoliko rečenica na ruskom.

Taj predlog joj se nije svideo i bila je veoma oštra prema Rusima protiv kojih njena država ratuje već mesec i po dana.

Pogledajte kako izgleda

"Tražite moju izjavu na ruskom kako bi nas Rusi razumeli. Nije mi teško da komuniciram na ruskom, ali prošlo je već više od 40 dana rata i sve što mogu reći na ruskom da bi me Rusi čuli u što većem broju je 'Odjebite!'. Treba li da kleknem pred njima? Neću. Nastaviću da govorim ukrajinski", rekla je Vlada.

Oleksandar i Vlada među najglasnijima su kada je reč o podršci ukrajinskom narodu prethodnih nedelja, a fudbaler koji je i kapiten nacionalnog tima često se oglašava preko društvenih mreža zbog toga.

Vlada je bila dugogodišnja devojka Oleksandra Zinčenka, njih dvoje su se kasnije venčali, a sada imaju i bebu. Ona u Ukrajini radi kao sportska novinarka, a često se mogu čuti njeni komentari i o dešavanjima u Mančester sitiju.

Zbog nekih od njih mužu je napravila problem sa Pepom Gvardiolom, ali ukrajinski fudbaler i dalje je deo "Građana" sa kojima godinama osvaja trofeje.