Bravo!

MITAR PONOVO PREGAZIO RIVALA - FULAM PROTIVNICIMA "PRODAO" SJAJNU AKCIJU: Srbin ostao sam, pa ZAKUCAO loptu! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Maestralni Aleksandar Mitrović ne prestaje da rešeta u Čempionšipu.

Izvor: Twitter/gabrydeggio/printscreen

Fulam je nastavio put ka Premijer ligi, a Aleksandar Mitrović i dalje teroriše odbrane u Čempionšipu. Na meču protiv Midlzbroa srpski fudbaler je postigao jedini gol na meču, a to je bio njegov 38. pogodak u ligi ove sezone.

Davno je oborio rekord Čempionšipa, ispred njega je još rekord drugog ranga engleskog fudbala koji mu je sasvim dostižan, a sudeći po formi u kojoj je trenutno - on ne razmišlja da stane!

Večeras je to pokazao svojim domaćinima, koji su sve do 73. minuta uspevali da održavaju 0:0 na semaforu. Onda je najbolji fudbaler Fulama, ali i cele lige ove sezone, jasno iskoračio i rešio pitanje pobednika.

Sjajno je Fulam prevario Midlzbro, Mitrović izbegao ofsajd, a nakon toga ostao je sam na ivici peterca. Nakon impresivnog skoka uspeo je da savlada Džoa Lamlija.

Još jedna majstorija srpskog fudbalera:

Bio je to 38. prvenstveni pogodak napadača iz Smedereva na samo 37 odigranih mečeva. Njega do kraja sezone - koju bi Fulam mogao da završi kao prvoplasirani na tabeli, očekuje još sedam mečeva!

Na njima bi dodatno mogao da uveća golgeterski saldo, iako već sada deluje da je Aleksandar Mitrović najbolji strelac Čempionšipa za tekuću sezonu. Njega prati Bornmutov dominik Solanke sa 24 pogotka, iza je Čileanac iz Blekburna Ben Brereton Dijaz sa 20, a četvrti strelac lige Andreas Vajman postigao je 19 golova - duplo manje od najboljeg strelca našeg nacionalnog tima!

Pogledajte kako to radi Mitar: