Bravo, majstore!

IMA 75 GODINA, DELI ASISTENCIJE I PLAŠE GA SE RIVALI: Najstariji trener Premijer lige šokirao na treningu! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Iskusni Roj Hodžson će u avgustu proslaviti 75. rođendan, ali u njegovim nogama još ima fudbalskog majstorstva.

Izvor: Twitter/WatfordFC/printscreen

Iako je do skoro delovalo da je Roj Hodžson penzioner, iskusni engleski stručnjak se tokom sezone vratio u Premijer ligu i seo na užarenu klupu Votforda. Sa tim timom želi da izbori opstanak što će biti veoma teško za izvesti, ali poslednjih dana on u centru pažnje nije zbog trenerskog znanja.

Šef struke "Stršljenova" glavni je akter snimka koji se pojavio na zvaničnim klupskim kanalima na druptvenim mrežama, a gde se vidi da je klasa večna. Roj se i dalje odlično snalazi sa loptom u nogama.

Njegova ekipa je uvežbavala prekide, a trener ekipe namestio je loptu, poslao idealan pas i upisao asistenciju tokom Votfordovog treninga. Napadač Žoao Pedro ubacio se na pravo mesto, lopta mu idealno stigla u noge, pa mu nije bilo teško da savlada jednog od golmana svog tima.

Ovaj snimak je postao hit pa je čak i Premijer liga predložila da Roja Hodžsona ubaci u "fantazi", a momak koji treba da igra protiv Votforda u narednom kolu plaši se da bi mogao da ima pretežak zadatak ako bude čuvao čoveka koji je 1976. godine završio igračku karijeru.

"Molim se da Roj neće igrati u veznom redu za vikend, haha. Kakav čovek i kakvu je loptu poslao", napisao je Kalvin Filips, jedan od najboljih igrača Lidsa.

Pogledajte tu situaciju: