KAKO TO...

BRUKA! BRAZILCI NE ZNAJU KO JE ALEKSANDAR MITROVIĆ? Veliki gaf pred Svetsko prvenstvo, "Mitre" pokaži im u Kataru!

Autor Milutin Vujičić

Ako nisu do sada upamtili, nadamo se da će u novembru...

Izvor: MN Press

Srbija će na Svetskom prvenstvu u Kataru igrati protiv Brazila, Švajcarske i Kameruna, a čini se da su naši protivnici pomalo potcenjivački do sada govorili o "orlovima" uprkos blistavim kvalifikacijama.

Prvo se obrukao selektor Kameruna rečima da "ne zna nijednog srpskog fudbalera", dok se nakon toga nisu proslavili ni mediji u Brazilu. Iako važe za "nafudbalskiju naciju" koja ne može bez ovog sporta, izgleda da nisu baš temeljno pratili ovosezonske bravure Aleksandra Mitrovića.

Tako je tamošnjoj televiziji TNT Sport nekako promaklo kako izgleda Aleksandar Mitrović i pomešali su ga sa prezimenjakom Stefanom, štoperom reprezentacije i aktuelnim članom Hetafea.

Uz informaciju da je Aleksandar Mitrović ove sezone postigao 38 utakmica na 37 mečeva za Fulam u Čempionšipu, okačili su Stefanovu fotografiju, dodavši pritom i da jedva čekaju da ga vide u duelu sa Tijagom Silvom i Markinjosom, valjda očekujući da ga će ga zaustaviti u Kataru.

Navijači su ukazali Tviter nalogu, koji inače prati 4,5 miliona navijača, da su pogrešili, ali ispravka nije stigla u međuvremenu. Ko zna, možda ovo samo motiviše Mitrovića pred meč na Svetskom prvenstvu.

Pa da nastavi golgetersku formu u dresu "orlova", trenutno je na rekordna 44 gola!

Izvor: Twitter/Screenshot